2777
2789
عنوان

خواهرا کمکم کنید بدبخت شدم شوهرم فهمید

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 45 پست
معذرت میخوامت منو یاد سریال خجالت نکش انداخت    

نديدم😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااا خوب تاپیک‌شوهر خارشوهر مادرشوهر جاری  خیانت باشه فقط میاید  من چیکا کنم‌ سوال پزشکی‌ ...

خا اشكال نداره شوخو ميكنم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نديدم😁

قشنگه ببین احمد مهران فر و سام درخشانی و لیندا کیانی و شبنم مقدمی بازیگراشن این معذرت میخوام تکیه کلام احمد مهرانفر هستش

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
درد شدید شدید هنگام پری بقول دوستم تا اخرش زمینو چنگ میزدم و خودمو میزدم به مسکنم جواب نمیداد؛ من ند ...

مرسی ازت من درد شدید‌ک‌ندارم‌معمولی ولی جدیدا پاهام‌دردمیکنه‌تو پریودی‌ و استخونای باسنم‌از‌داخل وقتای‌ پریودی‌ دردمیکنه شدید ک‌نمیتونم‌ ببخشید‌ دستشویی‌راحت باشم.مرسی ازت ک‌جواب‌دادی

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚

😀😘😘

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
استارتر دستتو ببر بالا😒🔫

👐همش‌ دنبال دردو مرضم‌بودم‌ فقط من‌بی گناهم

واااا خوب تاپیک‌شوهر خارشوهر مادرشوهر جاری  خیانت باشه فقط میاید  من چیکا کنم‌ سوال پزشکی‌ ...

چون حتما تخصصی ندارن...یا هم بدنها نسبت به هم فرق میکنه بخاطر همین چی بگن که فردا برای شما مشکلی پیش نیاد 

شماهم اگر خیلی میدونی مشکلت حاد هست برو دکتر اینجا منتظر کی هستی تا واست تجویز کنه

محکوم به زندگی کردن

عزیز دلم‌ ایشالله خدا بغلت یه نی نی‌خوشگل توپولی بزاره

الهی آمیــــــــن

مرسی ازت من درد شدید‌ک‌ندارم‌معمولی ولی جدیدا پاهام‌دردمیکنه‌تو پریودی‌ و استخونای باسنم‌از‌داخل وقت ...

باید بری سونو ،ولی سونو معمولی نه ،بعضی مراکز سونو های دقیق دارن واسه تشخیص اندومتریوز اگه تهرانی بیمارستان عرفان تو سعادت اباد داره ،برای تشخیص دقیقم لاپاروسکوپی تشخیصی انجام میدن ،بعضی دکترای ماهر هم با سونو معمولی متوجه میشن

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

خیلیییی کار زشتیه دروغ گفتن  مجبور بودن معنا ندار ه خیلیا نمیدونن پس نمیان توی تاپیک الان مگه چ ...

😬😞

عزیز دلم‌ ایشالله خدا بغلت یه نی نی‌خوشگل توپولی بزاره الهی آمیــــــــن

مرسي عزيزدلم❤️❤️❤️❤️😘