بچه ها من پریودیم هفت روزاست از عید به بعد شد پنج روزه بعد سه روزه این ماه هم ی رور .الان بی بی گذاشتم منفی بود. نوبت دکتر گرفتم .ولی کسی خبر داره امکان داره من یائسه بشم .البته الان تو اقدام هم هستم 33 ساله ام
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تابستان از هورمونی دادم دکار بهم قرص داده برای پریود سه دوره باید بخورم و بعد برم پیشش
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بین اینکه الان بی بی بذاری یا ناشتا صبح فرق میکنه .؟
نه فرقی نداره
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
شاید دکتر بهم دارو هورمونی بده .ربطی به اقدام داره ؟
ممکنه تو اقدام تغییر هورمونی پیش میاد و رحم حالت اماده باش پیدا میکنه
استرس خیلی بده به من که گفت به خاطر شرایط زندگیت و استرسه چون شرایط زندگیم میدونه شما شاید برای اقدامت باشه نگران نشو