2777
2789

توی تاپیک های زیادی دیدم ک خانوم ها یا آقایون بعضی از کلمات رو اشتباه می نویسند

اصرار کردن با اَسرار ک یعنی رازها و نهانی ها اشتباه نشه

ضایع

خواری و ذلّت با زلّت ک یعنی لغزش اشتباه نشه

حیاط خانه با حیات ک یعنی زندگی اشتباه نشه

معذب

لهجه

معضل

توجیه کردن

ترجیح دادن

هوس کردم

حواسم نبود

گاهی غلط نویسی از سر حواس پرتی هست ک خب اشکال نداره

ولی اگه املای کلمه ای رو شک دارید حداقل توی گوگل سرچ کنید وبعد استفاده کنید

ببخشید جسارت کردم دوستای خوبم😊

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁

به به چه تاپیک خوبی..نه تایپینگ و تایپیک وتاپینگ😂

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوش نه...فحش درسته😰😎

وای این فوش رو اعصاب منم هست

خیلیا اشتباه میگنا

این دیگه علط تایپی نیست مشخصه نمیدونن صحیحش فحش

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
عصبانیت مساوی با اعصبانیت نیست صدجا دیدم به عصبانیت میگن اعصبانیت 😐😂اون جمع عصبه که میشه اعصاب با ...

اینو یادم رفت

مرسی تینا جون

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
باور کن ۹۰درصد این موارد برای کم حوصله بودن و اهمیت نداشتن که حتما درست تایپ بشه چون منظور ...

این بد هستش

چون باعث میشه همینجوری توی ذهنمون ثبت بشه

ولی بنظرم منم درست نیست خانومی که با دل شکسته گریون میاد اینجا میخواد چندکلمه باهاتون درد دل کنه به ...

آفرین،چیزی که تو نی نی سایت به وفور دیده میشه،بیشتر شکل تمسخر میگیره به خودش  اون اصلاح غلط املایی

🧿
ولی بنظرم منم درست نیست خانومی که با دل شکسته گریون میاد اینجا میخواد چندکلمه باهاتون درد دل کنه به ...

بله

اونم کار‌ درستی نیس منم موافق نیستم

ولی در شرایط نرمال باید شکل درست کلمات استفاده بشه و تذکر دادنش به شکل محترمانه هیچ اشکالی نداره

خب فارغ و تعارف هم بنویس اینا رو هم بد مینویسن

اینایی ک یادم بود رو نوشتم

مرسی ک یاد آوری کردی