2777
2789
عنوان

کدوم دکتر تو اردبیل خوبه

501 بازدید | 5 پست

من فقط میخوام بدونم کدوم دکتر قشنگه تو مطبش پرونده وا کنم 😊😊😊😊😊

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دکتر زنان میخوای خبیری خوبه 

برا زایمان میخوام به مریم مهاجری برم 

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
برا زایمان میخوام به مریم مهاجری برم 

کارش خوبه دختر اول منم مهاجری گرفت خیلی خوب بود پلی سر زایمان زندادشم چون اورژانسی بود هرچی زنگ زدن که بیاد جواب نداد بچش فوت شد از ترسم رفتم خبیری

کارش خوبه دختر اول منم مهاجری گرفت خیلی خوب بود پلی سر زایمان زندادشم چون اورژانسی بود هرچی زنگ زدن ...

😯😯😯😯😯