2777
2789

دخترم بیست روزشه.ارزوی خواب دوساعت پشت هم ارزوم شده.چقد بچه داری سخته.میگم این شب بیداریا تا کی هس.یعنی شش ماهه هم شد هر دوساعت بدار میشن یا خواب شبشون عادی میشه مثل ماها

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

پسرم دو سالشه

صبح ساعت ۶ بیدار شد. میخندید با خودش حرف میزد. منم باید ۸ میومدم سرکار. به بدبختی خوابوندمش بعد دو ساعت

بسیار سفر باید تا پخته شود خامی، صوفی نشود صافی تا در نکشد جامی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم دو سالشه صبح ساعت ۶ بیدار شد. میخندید با خودش حرف میزد. منم باید ۸ میومدم سرکار. به بدبختی خوا ...

عزیزم پسر من دوسالشه دیشب تا صبح نذاشت بخوابم با گریه

جای خالی نبودنت به شدت احساس می شود 😔😔

اگر میخای خواب راحت داشته باشی برو بالای ۲سال ...اگه برا چند ساعت میخای پشت سرهم بخوابی نهایت ۲یا ۳ساعت برای ۶ ماه ب بالا .....تا ۶ماه اول رو نهایت بتونی ۱تا ۲ساعت اگر‌بچه کولیکی یا درد نداشته باشه بخوابی

بستگی ب بچه هم داره

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم
پسرم دو سالشه صبح ساعت ۶ بیدار شد. میخندید با خودش حرف میزد. منم باید ۸ میومدم سرکار. به بدبختی خوا ...

یعنی خواب بچه ها کی تنظیم میشه اصلا.الان نوزادا که شبو روز نمیشناسن.

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

دختر من شش ماه کولیک داشت روزا فقط گریه میکرد نمیتونستم یه وعده غذا بخورم ولی شبا میخوابید و 2-3 بار بیدار میشد شیر میخورد بعد شش ماه کولیکش خوب شد شب بیداریاش شروع شد ...............

عزیزم قبول کن که تا سه سالگی بچه ات وضع همینه

من کوچیک بود میگفتم ای خدا کاش ی کم بخوابه کلا هم در حال گریه بود... الان ی بدبختی دیگه کلا اصلا نمیشینه ماشاله اااا آنقدر سوال میپرسم ک دیگه هلاک میشم. بچه هیچوقت راحتی همراهش نیس.... از ی طرفیم شیرینی. 

مثل ماها که خیلی طول می کشه ولی هنوز اول راهی معمولا تا سه ماهگی دل درد و کولیک نفخ دارن که نمي خوابن بعدش بهتر میشه تا شش ماه اگر شیر شب قطع کردی بازم بهتر میشن ولی نهایت شش ساعت می خوابن وسطش بیدار میشن یا ناز میخوان یا اب می خوان یا دندون دارن درد دارن واکسن زدن تب دارن 

خواب خوب ایشالله بعد سه سالگی

بچه اولم تا دو ماهگی بچه دومم تا ۱,۵ماهگی اصلا نذاشتن بخوابم ولی بعدش دیگه شب میخوابیدن فقط چندبار تا صبح شیر میدادم سر دومی که خوابیده شیر میدادم کلا خواب بودم خیلی خوب بود  

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀