2777
2789

شوهرم پانيك داره از ابان ٩٦ يعني دو ماه بعد عروسيمون

٢ساله كلافم كرده همه كار ميكنم باهاش صحبت ميكنم ك فقط ارومش كنم اما نميشه همش ميگه دلم ميخواد فرار كنم و بذارم برم يا يكيو بكشم يا با جاقو ب خودم صدمه بزنم

خيلي بي احساسه خيلي اذيتم ميكنه با اين رفتاراش قهر ميكنه اما ب من ميگه قهر قهرويي

هميشه عين سگ دنبالشم دارم منت كشي ميكنم

رابطه زناشوييمون ك داااااغووونه سرد سرد سرد 

من فقط ٢٢سالمه اونم ٢٩سالشه بگيد چيكار كنم

ديگ حسي بهش ندارم تو س،،كسامون هيچ حسي بهش ندارم فقط اون ارضا ميشه چون تو اقداميم برا بچه دار شدن فقطم بخاطر اون مياد سمتم اگ ي وقت بگم ن ميگ ب درك و قهر ميكنه باهام تا برم منت كشي

براي دلم يه امن يجيب بخونيد لطفا🙏🏼

به نطر من اول مشکلات رو برطرف کن بعد اقدام کن برای بچه دار شدن😐

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نطر من اول مشکلات رو برطرف کن بعد اقدام کن برای بچه دار شدن😐

مشكلم بر طرف نميشه اخه اصلا حرف تو كتش نميره منم همينو ميگم ك تا وقتي دارو مصرف ميكني بچه دار نشيم اما قبول نميكنه ميگه من بچه ميخوام 

رفتاراش طوريه ك انگار فقط بچه رو ميخواد ن مادر بچه رو

براي دلم يه امن يجيب بخونيد لطفا🙏🏼