2777
2789
عنوان

جاری های حسود 😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 67 پست
شماهم یبار قشنگ ب هردوشون بگو ک هرکدوم پشت سر اونیکی چی گفتن😅😅😅😅😅البته تصمین نمیکنم طلاقت ندن🤐

حححخخ ن بابا ...منم همش میخندم ...چرا باید فرصت ب این خوبی از دس بدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یکی از جاریات تاپیک میزنه جاااری بی احساس بعد مینویسه ما دوتا جاریم باهم خوبیم اون یکی جاری معلوم نیس فازش چیه فقط پیگیر ماست😜😂

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...

همون اولین روز زندگیم تصمیم گرفتم توچهارچوب زندگی شخصیم کسبوجزخودم و شوهرم نیارم جاری هاروکه این نمیبینم 

تازه عضو  ترکیدم بازاومدم          قدر اونی رو بدون که خودش کهنه پوشیدتاتو نو بپوشی  #پدر#

چهار تا جاری دارم،یکی از یکی خانمتر و بهتر.الحمدلله اینقدر هم کار دارم که وقت فکر کردن به زندگی دیگران رو ندارم.به من هم ربطی نداره کی،چی کار میکنه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....