2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم دارم هنوز  میگفتن کم میشه واس من زیادتر شد😂

چقدر بد میشه🙈🙈🙈شوهرم میگه مشکوک میزنی😂😂😂

شما قبل از موعدت میل جنسیت بالا رفت یا بعد ازینکه فهمیدی بارداری؟

🌹

چقدر بد میشه🙈🙈🙈شوهرم میگه مشکوک میزنی😂😂😂 شما قبل از موعدت میل جنسیت بالا رفت یا بعد ازینکه فه ...

خب من ببخشید کلا اینطور بودم اما چون سقط داشتم تا۳ماه نباید کاری میکردیم اما بازم زیاد شده بود حتی الان اتفاقا امروز باخواهرشوهرم حرف میزدیم گفتم باور کن الان ۸ماهمه کلی کمر درد و ۱۰تا درد دیگ دارم شوهر روزی ۳بار هم میاد من نه نمیگم گاهی دیگ خستع میشم ولی دوس ندارم بخواد بره جای دیگ چون زیاد دیدم

بِخَند و فرآموش کُن..نَزآر بِفَهمَن کِ بآزَم شِکَستے...♥
خب من ببخشید کلا اینطور بودم اما چون سقط داشتم تا۳ماه نباید کاری میکردیم اما بازم زیاد شده بود حتی ا ...

بله متاسفانه همینطوره برای اکثر مردا

من پسرمم تو شکمم همینطوری بودم تاآخر۹ماه

هماتوم هم داشتم نزدیکی ممنوع بود،اما دست خودم نبود اصلا🙈🙈

🌹

خب من ببخشید کلا اینطور بودم اما چون سقط داشتم تا۳ماه نباید کاری میکردیم اما بازم زیاد شده بود حتی ا ...

میگن بچه پسر باشه میل مادر بیشتر میشه و دختر باشه میل مادر کم میشه تا حدودی سرد مبشه

🌹

بله متاسفانه همینطوره برای اکثر مردا من پسرمم تو شکمم همینطوری بودم تاآخر۹ماه هماتوم هم داشتم نزدی ...

😂😂😂عب نداره باو حالشو ببر

بِخَند و فرآموش کُن..نَزآر بِفَهمَن کِ بآزَم شِکَستے...♥
منم داشتم غلیظ هم بود باردار بودم ایشالله باشی

عزیرم مبارکت باشه، علائمی دیگه نداشتی منم عقب انداختم و ترشح دارم زیاد، ماهای قبل اصلا نداشتم، ولی حالت تهوع و اینا ندارم، فردا صبح میخام بی بی بزنم

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

سلام عزیزم من چند ماه در اقدام هستم من باید ۲۴مرداد پریود میشدم نشدم و ۱۴روز گذشته در این تاریخ ها آزمایش خون دادم و جوابش اینگونه بود

5/28»»»»»1,2

6/2»»»»»»1

6/6»»»»»»2,3

تا امروز بیبی چک زدم مثبت شد و آزمایشم نسبت به بقیه آزمایش ها بالا رفت حالا امیدوار باشم یا نه چون برام سپاله من همیشه منظم بودم و در اقدام جلو مینداختم اصلا نمی‌فهمم چرا اینجوریه ولی چون زن دوقلو منو همسرم داریم اکثرا میگن دوقلو دیر نشون میده ال بل نظر شما چیه ترخدا راهنمایی کنید