2777
2789
عنوان

درس خونده ها کمکم کنین لطفا🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 54 پست
 عزیزم ما اگه بریم دانشگاه بدون کنکور ثبت نام میکنن؟چون من این رشته رو برای انتخاب رشته سوابق ت ...

اره دانشگاه ازاد ثبت نام میکنن دانشگاه ازاد پولکیه چون میخای شهریه بدی ثبت نام میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂مرسی چه خوب توصیفشون کردی

والاااا

اخه من یبار رفتم برای ثبت نام گفتن دیر اومدی دیگه ثبت نام نمیکنیم بعد گفتم راهی نداره ینی گفت پنجاه تومن داری گفتم اره گفت باشه پنجاهو گرفتو ثبت نام کرد😐به همین راحتی😐😐😐 بخاطر همین از اون موقع فهمیدم چه پول دوستایین اینا 🤣🤣🤣🤣🤣

والاااا اخه من یبار رفتم برای ثبت نام گفتن دیر اومدی دیگه ثبت نام نمیکنیم بعد گفتم راهی نداره ینی گ ...

اخی پس فقط لنگ۵۰تومن پول زور بوده.دلم سوخت کی شیکمای ایناسیر میشه من موندم😐منو یاد مغول و چنگیز عارتگر میندازن 

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖
اخی پس فقط لنگ۵۰تومن پول زور بوده.دلم سوخت کی شیکمای ایناسیر میشه من موندم😐منو یاد مغول و چنگیز عار ...

همینو بگو اینا که با پنجاه تومن کارمو راه انداحتن یکی پول بیشتری بده هرکاری بخاد براش میکنن دیگه اینهمه درس خونده اما بی سواد تو جامعه از همین جاهاست دیگه

همینو بگو اینا که با پنجاه تومن کارمو راه انداحتن یکی پول بیشتری بده هرکاری بخاد براش میکنن دیگه این ...

درسته.حالا صندلی های پزشکی و پیراپزشکی رو چندصد میلیونی میفروشن.اینا که خورده پوله واسشون.امیدوارم نفرین مردم یه روزی بگیره این دانشگاه هارو

درسته.حالا صندلی های پزشکی و پیراپزشکی رو چندصد میلیونی میفروشن.اینا که خورده پوله واسشون.امیدوارم ن ...

اره بخدا خیلی ظلم و بی عدالتی هست تو این کشور

میدونی همه چیز از ریشه خرابه

اره بخدا خیلی ظلم و بی عدالتی هست تو این کشور میدونی همه چیز از ریشه خرابه

اره .با تراز ۶۸۰۰ باسهمیه پزشکی اوردن.

با این تراز کسی جایی نیورده ولی سهمیه دارا پزشکی اردن

اره .با تراز ۶۸۰۰ باسهمیه پزشکی اوردن. با این تراز کسی جایی نیورده ولی سهمیه دارا پزشکی اردن

سهمیه رو که نگو ما که سهمیه نداریم چه گناهی کردیم اول سهمیه دارا تو اولویتن

بیخیال دیگه خاهر ما که هرچی بگیم مشکلات حل نمیشه یکی دوتا که نیست باید بسوزیم و بسازیم دیگه چاره ای نیست 🤕