2777
2789
عنوان

درس خونده ها کمکم کنین لطفا🙂

597 بازدید | 54 پست

فردا میخام برم برای ثبت نام دانشگاه ازاد

حالا بین این رشته ها موندم لطفا کمکم کنین

مترجمی زبان

علوم تربیتی

میکروبیولوژی

شیمی دارویی

لطفاااا هرچی میدونین راجب هرکدومشون بگین و اینکه کدوم از همه بهتره و اینده شغلی بهتری داره

کدوم از همه سخت تره خاهش میکنم اگه اطلاعاتی دارین بگین خیلی به کمک هاتون نیاز دارم😔🙂❤️

ممنون از همگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف پول نیست خدایی؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

مترجمی بقیه فقط واسه وقت تلف کردنه

می گوید از تمام مذکرها[مردان]بدم می آید،همه اشون کثیف هستند،خسته از انتخابی که کرده است و ضعیف تر از آن که متعهد به اشتباهش، درک این موضوع که عباس آقا دریوزه بی ریشه به او خیانت کرده عذابش می دهد، تعمیم عباس آقا به مردانی دیگر،مانند آرام بخش است، اینکه به خودش متذکر می شود تقصیر او نبوده، «همه مردا بدن» خنده دار اینکه، همیشه بازنده زیبا نصیحت می کند،برنده،زیباتر عمل.

میکروبیولوژی نخون من خوندم اصلا براش  کار نیس باز علوم تربیتی بهتره یا میری تو مدرسه کار میکنی یا مهد میزنی

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

علوم تربیتی و شیمی دارویی بازار کار خوبی داره 

میکروبیولوژی رشته خیلی خوبیه ولی بازار کارش اصلا تو ایران خوب نیس .

مترجمی زبان هم رشته خوبیه ولی باید بیس زبانت خوب باشه . اگه کسی صفر وارد این رشته بشه خیلی براش سخت خواهد بود 

من اگه علوم تربیتی یا شیمی دارویی رو انتخاب میکردم چون ارزش خوندن داره