2777
2789
عنوان

خبر بارداری تونو چه طوری به شوهرتون دادین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 34 پست

اینجوری😔😔

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل منی عزیزم

عه خب چرا این سوالارو میپرسی

بااین سوالا خودتون رو فقط اذیت میکنیدا

زندگی کنید بچه هم حتما میاد انشاله

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.

من هنو ازدواج نكردم اما اينطورى ميگم : 

پدر شدنت مبارك بهترينم 

😬☺️ساده و سنگين و زيبا

آدمی زاد طومار طولانی انتظار است                                  .🌸🌸🌸.                                                            "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"
ان شاالله😍 بخدا روزی چند دفعه تصور میکنم حتی تو خیالم زایمان هم میکنم 😂😍 خیلی سخته ان شاالله هرکی ...

چرا نمیشی گلم؟

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤
ان شاالله خدا یه نی نی ناز و سالم بهت بده 😍😍

انشالله به حق شیر خواره امام حسین به همه بده به منو و شما هم بده

من شوهرم این شغلشه موندم حامله شم چکار کنم ک من قبل اون بفهمم سوپرایزش کنم

شغلشون چیه؟

من شوهرم این شغلشه موندم حامله شم چکار کنم ک من قبل اون بفهمم سوپرایزش کنم

قطعا قبلشون متوجه میشی

چون بی بی رو تنها میزنی😁

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
ان شاالله😍 بخدا روزی چند دفعه تصور میکنم حتی تو خیالم زایمان هم میکنم 😂😍 خیلی سخته ان شاالله هرکی ...

منم منتظر بودم

میدونم چی میگی

آره انتظارش سخته ولی مطمئنم به شیرینی لحظه ای ک میزارنش بغلم می ارزه😍😍

صدالبته

مطمئن باش مادرمیشی.