الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بشین فی البداهه طرح بزن مثلا ب شوهرت بگو ی موضوع بگه بهت تو بدون نگا کردن کارای بقیه،خ ...
من طرح های گرافیکی رو دیدم اصلا ترسیدم من اصلا نمی تونم اینا رو تو ذهنم تصور کنم البته من هیچ تکنیکی نمی شناسم می دونی چرا گیجم مثلا من همیشه از خیاطی متنفر بودم و فکر می کردم هرگز تا اخر عمرم نمی تونم خیاطی کنم بعد یه روز مجبور شدم خیاطی کنم در کمال تعجب بدون یک ساعت کلاس برای خودم شوهرم دخترم لباس می دوزم در حد عروسی رفتن خودم هم با دهن باز موندم که چطوری یا انیمشینم بدون کلاس می سازم اینم میگم شاید استعداد دارم خودم خبر ندارم تکنیکاش رو یاد بگیرم بتونم چون تنها کاریه که به شرایطم می خوره ببخشید خیلی هم وقت شما رو گرفتم ممنون که جواب دادین لطف کردین
سلام خیلی سخت اینجور شغلا یا مثلا سئو یا برنامه نویسی ؟ من نرم افزار خوندم اما رفتم تو کار انیمیشن ب ...
سلام
من تخصصم حیطه برنامه نویسی نیست
ولی برای طراحی سایت با ورد پرس شما اگر تو کلاس های بیرون شرکت کنین و چندتا کار بگیرین با ۶ ۷ ماه وقت گذاشتن میتونین به راحتی کسب درامد کنین...طراحی سایت با وردپرس خیلی ساده تره و نیاز به کد نویسی نداره..من فقط زبان html رو بلدم ولی وردپرس نیاز به زبان برنامه نویسی نداره...کار هم میتونین بگیرین و خونه انجام بدین