2777
2789
psروشروع کردم مقدماتیش رو از اینترنت ولی فکر کنم پیشرفتش رو باید برم کلاس من فکر میکنم این جور کارا ...

نه اشتباه نکن،ایده پردازی ربطی ب اینکه اوکی بشی توی کار با ps نیس 

مثلا شما شاید خیلی اوکی بتونی کار کنی با این نرم افزار ولی چون ایده پرداز خوبی نباشی،بیایی برا بقیه کار کنی و کاراشونو اجرا کنی !

تورو قرآن دعا کنید من حاجت روا شم ،الهی هرچی از خدا میخوایید بده بهتون😭😭😭
اگه میخای دبیربشی حتما وقت انتخاب رشته دانشگاه تربیت معلم بزن البته رتبت باید خوب باشه. وگرنه پدرت د ...

من رشتم انسانيه حالا شما كه رشته زبان خوندين زبان برم يا رشته حقوق?ببخشيد خيلي سوال ميكنم ميخوام تجربه كسب كنم كه بعدا پشيمون نشم ❤

خدایا حافظ عشقم عمادم دخملم رها باش ❤❤❤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایده پردازی یه استعداد ذاتیه؟ چطور باید قوی بشی تو ایده پردازی؟

بشین فی البداهه طرح بزن 

مثلا ب شوهرت بگو ی موضوع بگه بهت 

تو بدون نگا کردن کارای بقیه،خودت بشین طراحی کن،خودت کاراکتر سازی کن 

من رشتم انسانيه حالا شما كه رشته زبان خوندين زبان برم يا رشته حقوق?ببخشيد خيلي سوال ميكنم ميخوام تجر ...

راحت باش. ببین علاقت چیه. اتفاقا انسانی هستی سعی کن تربیت معلم قبول بش. ازترم ۱ دانشگاع بیمه میشی و حقوق میگیری. بعدشن سریع استخدامی....

خدا هست❤️🩷🧡🤎💜🩵💙💚💛🩶
بشین فی البداهه طرح بزن  مثلا ب شوهرت بگو ی موضوع بگه بهت  تو بدون نگا کردن کارای بقیه،خ ...

من طرح های گرافیکی رو دیدم اصلا ترسیدم من اصلا نمی تونم اینا رو تو ذهنم تصور کنم البته من هیچ تکنیکی نمی شناسم می دونی چرا گیجم مثلا من همیشه از خیاطی متنفر بودم و فکر می کردم هرگز تا اخر عمرم نمی تونم خیاطی کنم بعد یه روز مجبور شدم خیاطی کنم در کمال تعجب بدون یک ساعت کلاس برای خودم شوهرم دخترم لباس می دوزم در حد عروسی رفتن خودم هم با دهن باز موندم که چطوری یا انیمشینم بدون کلاس می سازم اینم میگم شاید استعداد دارم خودم خبر ندارم تکنیکاش رو یاد بگیرم بتونم چون تنها کاریه که به شرایطم می خوره ببخشید خیلی هم وقت شما رو گرفتم ممنون که جواب دادین لطف کردین 

راحت باش. ببین علاقت چیه. اتفاقا انسانی هستی سعی کن تربیت معلم قبول بش. ازترم ۱ دانشگاع بیمه میشی و ...

من مجبورم سال بعد شركت كنم متولد٧٧هستم فكر كنم براي تربيت معلم رده سني پايين تر ميخوان 

خدایا حافظ عشقم عمادم دخملم رها باش ❤❤❤  
من طرح های گرافیکی رو دیدم اصلا ترسیدم من اصلا نمی تونم اینا رو تو ذهنم تصور کنم البته من هیچ تکنیکی ...

عزیزم کاری نکردم ک 

حتما و قطعا استعداد داری با توجه ب این چیزایی ک داری میگی 

پس دو دلی رو کنار بذار و وارد این حیطه شو ب امید موفقیت روز افزون 😍😍😍😍😍

سلام خیلی سخت اینجور شغلا یا مثلا سئو یا برنامه نویسی ؟ من نرم افزار خوندم اما رفتم تو کار انیمیشن ب ...

سلام

من تخصصم حیطه برنامه نویسی نیست

ولی برای طراحی سایت با ورد پرس شما اگر تو کلاس های بیرون شرکت کنین و چندتا کار بگیرین با ۶ ۷ ماه وقت گذاشتن میتونین به راحتی کسب درامد کنین...طراحی سایت با وردپرس خیلی ساده تره و نیاز به کد نویسی نداره..من فقط زبان html رو بلدم ولی وردپرس نیاز به زبان برنامه نویسی نداره...کار هم میتونین بگیرین و خونه انجام بدین 

بخدا نمیگم،من عاشق رشتمم،شده برا تحویل ی پوستر از خواب و خوراکم میزنم ک بهترین نحو بتونم ارائه بدمش ...

عزیززمم!!! چه حسوده نمیخاد بری بیرون 

خدا حفظش کنه واست

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

عزیززمم!!! چه حسوده نمیخاد بری بیرون  خدا حفظش کنه واست

آره خیلی حسوووووده

من با دختر عمم مث خواهریم،حالا رفته ی شهر دیگه دانشگاه 

خونواده عمم میخوان برن سر بزنن بهش،ینی خودش و شوهرش فقط 

فقط هم سه روز 

میگم من برم سر بزنم ب دوستم 

میگه نه ب هیچ عنوان 😟

قربونت مهربون 😍😍❤❤❤