سلام خانوما بعضیا چحوری میگن ما با یک میلیکن یا دومیلیون با بجه با قسطو این چیزا باز پسندازم میکنیم.من اصلا نمیتونم پسنداز کنم.خودم یه بچه هستم.خونه هماز خودمونه اجار ندارم قسطم فقط ماهی ۱۵۰ تومن دارم.ولی باز نمیتونمپسنداز کنم اصلا کم میارم.مثلا این ماه به بدبختی از دومیلیون ۵۰۰ تومنش زدم به حساب اون یکیم به عنوان پسنداز ولی کم اوردم چن روزه دارم همونو خرج میکنم میشه بگین چجوری میتونم خزجمو کمترکنم هر سری میرم مغازه کمتر از ۱۰۰ تومن خرید نمیکنم.بنظر خودم خیلی ولخرجم تو خرید خوارکی تنقلات بچه اینچیزا به بچه که اصلا نمیتونم نه بگم هرچیزی خواستو باید براش بخرم.
خب عزیزم یادش بده نمیشه هر چی میبینه بخواد و باید مثلا صبر کنه برا فلان موقع.اینجوری هم که نمیشه.بعد ...
باید از این به بعد همینجوری کنم بنظرتون مثلا بزارم شد یک یکو نیم یا دو فوری بدمش تیکه طلای کوچکی مثل انگشتری یا گشواره کوچیکی ک حداقل داشته باشمش اخه پول نمیمونه
همسن دختر منه بچه ها تو این سن دوس دارن دختر منو بزاری کل مغازرو جمع میکنه میاره خونه ولی من زیاد نمیبرمش مغازه باهاش حرف میزنم توضیح میدم البته با قصه که هله هوله خوب نیس عوضش واسش پسته و گردو میخرم دوس داره ولی هله هوله کم میخرم
خب عزیزم یادش بده نمیشه هر چی میبینه بخواد و باید مثلا صبر کنه برا فلان موقع.اینجوری هم که نمیشه.بعد ...
اخه هیچوقت ن نشنیده عادت نداره همه چیز در اختیارش بوده همه میگن خیلی لوس بارش اوردی.حتی مربی مهدش هم میگفت چون هرچیزیو ک خداسته فورا گزاشتس در اختیارش خیلی چشمو دلش سیرشده اصبا هیچ چیزی نمیشه تشویقش کرد ک اگ این کارو انجام بدی فلان چی بهت جایزه میدم
اصلا نمیخوره ها دوس نداره که.هله هوله هم دوس نداره.فقط ذوقش اینکه ک برداره ببره حساب کنه پای میز همی ...
اینجوری پیش بره هیچی نمیتونی پس انداز کنی پولتم الکی خرج میشه چون گفتی نمیخوره با بازی با قصه بهش توضیح بده و زیاد باهاش مغازه نرو بزار از سرش بیفته فک میکنه مغازه و خرید بازیه
میرم مغازه مثلا چشمم میخوره هی چیز میز بر میدارم.میوه همه مدلاشو برمیدارم زیاد برمیدارم ک هر سری نرم ...
خب برنداره. من پسرم میگه خوراکی نداریم باباش بردش فروشگاه خوراکی بخره فقط یه دونه چی پف برداشت هرچی گفتیم بازم بردار قبول نکرد عادت نکرده زیاد بخره از اولم بهش گفتیم فقط یکی برا همون عادتشه خودمون براش خوراکی خریدیم دیگه. ادم باید جلو میلشو بگیره من خودم دیگه خیلی وقته چشم و دل سیر شدم انگار هیچی هوس نمیکنم
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
واسه پولت ارزش قائل نیستی میگی ب سختی ی حساب درست کردی بعد ی مدت خرج میکنی شوهرم منم دقیقا همینه مث شماست ولی من پسندازم دارم و پولی ک ب زحمت جمع میکنم اصن دست نمیزنم ی حساب بزار فقط خرج میکنی داشته باش اون انگار ک اصلا نداری چشم پوشی کن هدف بزار همه ی هدف دارن تو چی ،؟ هدفت پیدا کن