2777
2789
عنوان

پسنداز کردن

224 بازدید | 24 پست

سلام خانوما بعضیا چحوری میگن ما با یک میلیکن یا دومیلیون با بجه با قسطو این چیزا باز پسندازم میکنیم.من اصلا نمیتونم پسنداز کنم.خودم یه بچه هستم.خونه هم‌از خودمونه اجار ندارم قسطم فقط ماهی ۱۵۰ تومن دارم.ولی باز نمیتونم‌پسنداز کنم اصلا کم میارم‌.مثلا این ماه به بدبختی از دومیلیون ۵۰۰ تومنش زدم به حساب اون یکیم به عنوان پسنداز ولی کم اوردم چن روزه دارم همونو خرج میکنم میشه بگین چجوری میتونم خزجمو کمتر‌کنم هر سری میرم مغازه کمتر از ۱۰۰ تومن خرید نمیکنم.بنظر خودم خیلی ولخرجم تو خرید خوارکی تنقلات بچه اینچیزا به بچه که اصلا نمیتونم نه بگم هرچیزی خواستو باید براش بخرم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید روش زندگیتو اصلاح کنی. الکی نرو مغازه. میخوای بری لیست بنویس و فقط همونا رو بخر نهایتا دوتا خوراکی بیشتر. عادت کن به کم خریدن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

فک کن اون پونصد تومنو نداری.وگرنه حتما میری سراغش.فک کن قسط بود دادی رفت

اخه نمیشد مثلا بچه ایراد گرفت امروز که الا بلا کیک تولد میخام رفتم یکی از این کوچیکا براش خریدم.بعد تو شیرینی فروشی از این شماره های بادکنکی دیده مامان لطفا از اینا میخام.همیچن خودشو لوس میکنم التماس میکنم دلم‌نمیاد اصلا براش نه بگم دیگه ۱۵ تومن اون بادکنه براش خریدم باز تا رسیدیم خونه زده اونو ترکونده گریه گریه ک مامان باز یکی دیگه بخر از بس گریه کرد باز ۱۵ تومن دیگه رفتم براش خریدم

باید روش زندگیتو اصلاح کنی. الکی نرو مغازه. میخوای بری لیست بنویس و فقط همونا رو بخر نهایتا دوتا خور ...

میرم مغازه مثلا چشمم میخوره هی چیز میز بر میدارم.میوه همه مدلاشو برمیدارم زیاد برمیدارم ک هر سری نرم مغازه.بعد مثلا بچم هرچی چشمش خورد برمیداره اهل خوارکی خوردن نیست فقط دوس داره هی برداره برمیداره هی میبره میگه حساب کن هر سری میریم مغازه فقط ۳۰.۴۰ تومنو همین تنقلاتی برمیداره

اخه نمیشد مثلا بچه ایراد گرفت امروز که الا بلا کیک تولد میخام رفتم یکی از این کوچیکا براش خریدم.بعد ...

خب عزیزم یادش بده نمیشه هر چی میبینه بخواد و باید مثلا صبر کنه برا فلان موقع.اینجوری هم که نمیشه.بعدشم وقتی فک کنی اون پوله نیس دیگه نداریش که بخوای ازش خرج کنی پس رو بقیه ش برنامه میریزی.مثلا الان ۲ تومن داشته باشی نمیتونی که ۲۵۰۰ خرج کنی.چون همون دو تومنو داری.الانم فک کن ۵۰۰ کمتر داری