2777
2789
عنوان

غذای جنوبی ام گی شت...جنوبی های سرآشپزبیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2152 بازدید | 63 پست
لوبیاکله گنجشکی و کشمش و شوید و برنج وماهی شور ..غاطی میکنی میشه امگشت

💙😍😍مرسی عزیزم...

دوستان قبلا دوست اهوازیم برام درست کرده ..میگفت غذای محلی مون هستش چطور بعضیها نمیدونین..

البته عربیه ها

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پیاز رو خورد میکنی تفتش میدی ادویه فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنی اگر کشمش دوس دارین میتونین ...

مرررسی

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
پس غذای محلی عربی هست نه جنوبی

اره .مثل اینکه دوستان میگن همین غذارومیشناسند اما به اسم ماهی پلو..

اسم عربیش امگشت هست.😄

ماهی شور میخری میزاری با اب جوش بخوره تا هم‌بپزه هم‌شوریش گرفت شه ....بعد اگه‌خار داره جدا میکنی ...و تفتش میدی باپیاز و کشمش و شوید  بعد با برنج‌و لوبیا کله گنجشکی که از قبل ابکش کردی غاطی میکنی میزاری دم بکنه ...خیلی خوشمزس....با تن‌ماهی هم میشه عالیه

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
ماهی شور میخری میزاری با اب جوش بخوره تا هم‌بپزه هم‌شوریش گرفت شه ....بعد اگه‌خار داره جدا میکنی ... ...

متشکرم عزیزم به به..ولی چون به ماهی شور دسترسی ندارم..

باتن ماهی میپزم..

برنج با ماهی شور کشمش و شوید و.. مثل استانبولی

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙