2777
2789
ﯾﻪ ﺯﻥ ﻭ ﺷﻮﻫﺮ ﺑﺮﺍﻱ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺳﻜﺲ ﻛﺮﺩﻥ ﺍﺳﻢ ﺭﻣﺰﻱ ﮔﺬﺍﺷﺘﻦ ... " ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﺗﻠﻔﻦ ﻛﻨﻢ " ﺷﻮﻫﺮﻩ ﻣﻴﮕﻪ : ﭘﺴﺮﻡ ﺑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﺠﻮﻥ ﺑﮕﻮ ﻛﻪ ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﺗﻠﻔﻦ ﻛﻨﻢ ﺯﻧﻪ : ﭘﺴﺮﻡ ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﻳﻲ ﺑﮕﻮ ﻧﻤﻴﺸﻪ ﺗﻠﻔﻦ ﺧﺮﺍﺑﻪ ٤ ﺗﺎ ٥ ﺭﻭﺯ ﻃﻮﻝ ﻣﻴﻜﺸﻪ ﺩﺭﺳﺖ ﺑﺸﻪ ! ﺷﻮﻫﺮﻩ : ﺑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﻲ ﺑﮕﻮ ﺍﮔﺮ ﻧﺬﺍﺭﻱ ﺗﻠﻔﻦ ﻛﻨﻢ ﻣﻴﺮﻡ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﺍﺯ ﺗﻠﻔﻦ ﻋﻤﻮﻣﻲ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻣﻴﻜﻨﻢ |: ﺯﻧﻪ : ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﻳﻲ ﺑﮕﻮ ﺍﮔﺮ ﺍﻳﻦ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺭﻭ ﺑﻜﻨﻲ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﻣﺨﺎﺑﺮﺍﺕ ﺑﺎﺯ ﻣﻴﻜﻨﻢ ..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ﻣﺎدرﻩ ﺧﻄﺎب ﺑﻪ ﭘﺴﺮش: ﻧﯿﻮﺗﻦ رو ﻣﯿﺸﻨﺎﺳﯽ ؟ ﭘﺴﺮﻩ :ﻧﻪ ﮐﯽ ﻫﺴﺖ؟ ﻣﺎدرﻩ : اﮔﻪ ﺑﻪ درﺳﺎت ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺗﻮﺟﻪ ﻣﯿﮑﺮدی ﻣﯿﺸﻨﺎﺧﺘﯿﺶ ! ﭘﺴﺮﻩ: ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮب ، ﭘﺎرﻣﯿﺪا رو ﻣﯿﺸﻨﺎﺳﯽ ؟ ﻣﺎدر : ﻧﻪ ﭘﺴﺮﻩ : اﮔﻪ ﺑﻪ ﺷﻮﻫﺮت ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺗﻮﺟﻪ ﻣﯿﮑﺮدی ﻣﯿﺸﻨﺎﺧﺘﯿﺶ !!!
بانوی سرخآنلاین پست ها : 2098عضویت:1392/1/16 1393/2/19 - 6:37 عصر [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] [ارسال ایمیل] به غضنفر میگن مدت تماس جنسیت چقدره ؟ میگه 63 دقیقه میگن عجب کمری میگه نه بابا 50 دقیقش التماسه اگر داد 3 دقیقه می کنم 10 دقیقشم تشکره ...................................................................................................
ﻏﻀﻨﻔﺮ ﺑﻪ ﺧﺪا ﻣﯿﮕﻪ 10000000 ﺳﺎل ﺑﺮات ﭼﻘﺪرﻩ؟ ﻣﯿﮕﻪ 1 دﻗﯿﻘﻪ ﻏﻀﻨﻔﺮ ﺑﺎز ﻣﯿﮕﻪ ای ﺧﺪا 10000000 ﺗﻮﻣﺎن ﭘﻮل ﺑﺮات ﭼﻘﺪرﻩ؟ ﻣﯿﮕﻪ 1 ﺗﻮﻣﺎن ﻣﯿﮕﻪ ﭘﺲ 1 ﺗﻮﻣﺎن ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﺪﻩ ﺧﺪا ﻣﯿﮕﻪ 1 دﻗﯿﻘﻪ واﺳﺎ