2777
2789

***تخفيف براي تعداد 10 نفر  بمدت 10 روز***

* هايفوتراپي 900/000 تومان (با پيشرفته ترين دستگاه و نتيجه دهي فوق العاده)

* ليزر موي زايد کل بدن 360 هزار تومان

(با دستگاه الکس دايود امريکايي و کاملا بدون درد)- با پراتور خانم و آقا

* بلفاروپلاستي 450 هزار تومان

کوچک کردن بيني 350 هزار تومان

*** ليزر کل بدن دانشجويان با اراِثه کارت دانشجويي فقط و فقط 300/000 تومان

*** به متولدين هر ماه 50 هزار تومان تخفيف استفاده از خدمات اهدا ميشود.

*** در صورت معرفي کلينيک به دوستان خود، 10% مبلغ خدمات دوستانتان زا هديه بگيريد.

* خدمات کلينيک:

ليزر موهاي زايد ، هايفوتراپي ،تزريق ژل، بوتاکس ، نخ ،ميکرونيدلينگ ،ميکرودرم ، هيدرودرمي، مزوتراپي سر ، صورت و سلوليت ،خال برداري ، پلاسما جت

ساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844 --86110849– 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356- ساختمان ش .270 ( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد 6

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من یکیو میشناسم یه خانم بسیار مهربون و حرفه ایه توی این قضیه محصولاتش عالی هستن ینی مشاورش بسیار حرفه ای ندید بهت میگه پوستت دیگه چه ایرادایی داره کارش حرف نداره من لک بارداری داشتم خیلی عالی درمان شدپیشش. دخترخالمم ازش یه سرم گرفت بخدا جندساااال جوون تر شد چروکاش رفت

خانم دکتر نائیجی یه متخصص حرفه‌ای و دلسوزه. برای لک‌های صورتم که بعد از زایمان زیاد شده بود، رفتم پیششون. با درمان‌های ایشون و مراقبت‌هایی که پیشنهاد دادن، لک‌هام خیلی کمرنگ شده. اعتماد به نفسمو دوباره به دست آوردم.