2777
2789

همیشه چادر سرم‌میکردم خخخ با خودم حرف میزدم‌مثلا مثل همسایه ها نشستم‌دم‌در 

بعد مثلا شوهرم میومد میگفتم ببخشید من برم همسرم خسته اس شام بدم بهش خخخخخ خیلی خول بودم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فک میکردم خدا رو درخت خونمون دراز کشیده

ناخن هاش بلنده

موهاش بلنده

دستاش زیر چونه شه

و لباساشو باد تکون میده

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌

قبل از پریود شدنم فکر میکردم پریود بشم فقط وقتی دستشویی برم البته ببخشید گلاب ب روتون خونریزی پیدا میکنم.یا فکر میکردم اقایون هم پریود میشن

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...
من فک میکردم خدا رو درخت خونمون دراز کشیده ناخن هاش بلنده موهاش بلنده دساش زیر چونه شه و لباساشو ...

من فکر میکردم خدا موهای بلند سفید داره باریش بلند سفید بالباس بلند سفید,خیلیم ملیحه😂

فکر میکردم فقط من تو این دنیا کشف کردم که چاهار میخونیم چهار مینویسیم تا به کسی میرسیدم میگفتم بگو چهار میگفت چهار میدریدمش در آن واحد 😐

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...
من فک میکردم خدا رو درخت خونمون دراز کشیده ناخن هاش بلنده موهاش بلنده دساش زیر چونه شه و لباساشو ...

من فکر میکردم خدا یه لباس سیاه بلنند پوشیده صورتشم پوشونده ازش میترسیدم😐

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت