fateme.d.98 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 3080 عنوان کسی با بچه کوچیک درس میخونه؟ 713 بازدید | 69 پست سلام خانوماکسی هس ک با ی بچه کوچیک درحال درس خوندن برا کنکور باشه؟ وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤ 1398/07/20 | 15:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فافانوریزدان عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 3337 شوهر بچه کوچیک حساب نمیشه؟؟؟بعصی شوهرا بعصی کاراشون از بچه بچه تره😁
ملی_جون2061 عضویت: 1395/10/12 تعداد پست: 11958 والا با بچه کوچیک اگه وقت کنی تومبانتو بالا بکشی کار بزرگی کرده البته ما تو فامیل داشتیم اما نمیدونم چ جوری یا حسین(ع)❤️❤️❤️
شکوطلا عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 2648 من سال گذشته خوندم ، دخترم الان یکسال و سه ماهشه حدودا. کنکور انسانی دادم و رتبم هزار و خورده ای شد و تربیت معلم میخونم، یا باید خودت خیلی تلاش کنی و سختی بکشی یا همسرت هم حمایت کنه که سختیت کمتر شه. 🤩
fateme.d.98 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 3080 شوهر بچه کوچیک حساب نمیشه؟؟؟ بعصی شوهرا بعصی کاراشون از بچه بچه تره😁 😂 وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
fateme.d.98 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 3080 والا با بچه کوچیک اگه وقت کنی تومبانتو بالا بکشی کار بزرگی کرده البته ما تو فامیل داشت ... با بچه درس میخوند برا کنکور؟قبول شد؟ وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
fateme.d.98 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 3080 من سال گذشته خوندم ، دخترم الان یکسال و سه ماهشه حدودا. کنکور انسانی دادم و رتبم هزار و خورده ای شد ... آفرییینمیشه بگی چطور میخوندی؟چ زمانهایی و اینک تو مکانهای شلوغ و پرسروصدا چطور تمرکز کردی؟ وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
ملی_جون2061 عضویت: 1395/10/12 تعداد پست: 11958 با بچه درس میخوند برا کنکور؟ قبول شد؟ اکثرا دانشگاه میرفتن ولی چندتای ک میشناس کنکور دادن بچه هاشون بزرگ بودن یا حسین(ع)❤️❤️❤️
۱۱۱sahel عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 4012 دوستم با سه تا بچه کوچیک میاد دانشگاه درسشم خیلی خوبه دیگه برا کنکور خوندنو نمیدونم
fateme.d.98 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 3080 دوستم با سه تا بچه کوچیک میاد دانشگاه درسشم خیلی خوبه دیگه برا کنکور خوندنو نمیدونم آفریییندارم برا کنکور میخونم با پسر۱۹ماهه م نمیدونم بشه یا نکارتون ک میبینه صدای تی دی تمرکزمو بهم میزنه وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
۱۱۱sahel عضویت: 1398/07/03 تعداد پست: 4012 آفرییین دارم برا کنکور میخونم با پسر۱۹ماهه م نمیدونم بشه یا ن کارتون ک میبینه صدای تی دی تمرکزمو ب ... به تلاش وهمت خودت بستگی داره گاهی اوقات بزارش پیش مامانت یا به شوهرت بگو بگیره که بری کتابخونه بخونی
fateme.d.98 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 3080 اره عزیزم من با دوتا بچه کوچیک دارم برای ارشد میخونم چ زمانهایی میخونی عزیزم؟چندساعت میخونی؟چطور با وجود بچه ها تمرکز میکنی؟ وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
amirmahdiiii عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 2785 من پسرم ۱سالو ۹ماهشه میخام بهمن ماه برم دانشگاه ولی نمیدونم میتونم یا نه اخه شهر غریبم کسی نیس بچمو بزارم پیشش دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایککنه منم صلوات میفرستم براش🍀
fateme.d.98 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/13 تعداد پست: 3080 به تلاش وهمت خودت بستگی داره گاهی اوقات بزارش پیش مامانت یا به شوهرت بگو بگیره که بری کتابخونه بخونی پیش کسی نمیمونهشوهرمم صبح تا شب سرکاره وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤