2777
2789
عنوان

بیایید توروخدا هنوز تو شوک ام باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 56 پست

این یه نشانه است که یه دوست جدید پیدا کنی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا وقتی دوستت اونجا بود خاله هات را راه دادی؟همیشه باید فکر اتفاقهای که ممکنه بیفته را بکنی وپیشگیری کنی هرگز اعتماد کامل نکنید.بعد هم مهم نیست به خاله هاتون بگید خود دوستت اینحوری ازتون خواسته بوده.

دعانویسه؟   اخه  چرا نباید  شمارشو میداد  این همه مشتری یه جا   پول کلان  تو چقدر ساده ای که با اینا دوستی  . 

فرزند من به دنیا اومد .   خدایا شادی بچه دار شدن سهم همه ماست . تورو به عظمتت قسم  دامن همه منتظران رو سبز کن .   
دردم اینه خیلی تنها شدم چون رابطمم با مادرم زیاد صمیمی نیست همه درد دلامو با اون میکردم. 

من اصلا نمیتونم دوست صمیمی داشته باشم 

حرفام بزنم بهش و باهم باشیم نمیدونم چرا 

فقط با مامان و خواهرم هستم 

به همین زودیا منم مامان میشم 😃🥰😍
فال گیره یا دعانویس  اون بخاطر جیب خودش این کارو کرده عزیزم ناراحتی نداره. وقتی شما اینهمه سفا ...

حق با شماست همین داستان پول آزارم میده. ارزش دوستی با من انقدر بوده . خیلی قلبم شکست از سال 78 دوست عزیزم بود

فکر کنم دوستت دعا نویسه...حق میدم ناراحت بشی ولی خب کاریه که شده دیگه الانم هرچقدر بشینی بهش فکر کنی فقط اعصاب خودت بهم میریزه خاله هاتم اگه چیزی گفتن بگو خودش ازم اینطور میخواست

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕