2777
2789
عنوان

بیایید توروخدا هنوز تو شوک ام باورم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 56 پست
اگ به دوستت نمیگفتی فلان کارو نکن و اون میکرد میگفتیم نمیدونست و مقصر نیست ولی وقتی بش گفتی نگو ولی ...

همین کارو میکنم عزیزم. کنار میذارمش. خیلی دلم شکست احساس کردم فروخت منو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شايد دخترخاله ت رفته بوده پيشش نميشده انكار كنه، شايدم بهش برخورده تو شغلشو مخفى كردى اونم تلافى كرد ...

نه نمیشناختن همو تمام جزعیات زندگی همو میدونیم. خواست قهرمان بازی دربیاره تو جمع

همین کارو میکنم عزیزم. کنار میذارمش. خیلی دلم شکست احساس کردم فروخت منو

میفهممت .دوست زیاده ولی نمیشه به هرکسی گفت رفیق.اگرم گفتی باید همیشه مواظب باشی هرر چیزیو نگی بهش و ...چون همون که همه چیزو از ادم میدونه یروز علیه ادم استفاده میکنه.☹خیلی بده ک ادم ندونه دیگ باید ب کی اعتماد داشته باشه خیلی روزگار بدی شده☹

نه نمیشناختن همو تمام جزعیات زندگی همو میدونیم. خواست قهرمان بازی دربیاره تو جمع

پس جوگير شده احتمالا الان خودش پشيمونه، بنظرم غصه نخور كاريه ك شده، بذار ببين خدا چى ميخواد كلا بهش فكر نكن 

میفهممت .دوست زیاده ولی نمیشه به هرکسی گفت رفیق.اگرم گفتی باید همیشه مواظب باشی هرر چیزیو نگی بهش و ...

دقیقا همینطوره کسی که همه چیزاتو بدونه یک روز ممکنه علیه خودت از پاشنه آشیلت استفاده کنه. اما یه ویژگی خوب داشت مثلا ناراحت بودم لازم نبود بگم همه چیو میفهمید. دقیقا حتی حرفهایی که به هیچکس نمیزدم رو میدونست بدون اینکه له روم بیاره. یا خیلی کمکم میکرد. کلا الان انگار یه تیکه از زندگیمو گم کردم. بچه ها برام دعا کنید حالم خوبشه چشمام پف کرده نمیتونم از اتاقم برم بیرون

اره ولی انقد ثروت داره که باورم نمیشه بخاطر پول اینکارو باهام  کرد. شوک بدی بود آدم ممکنه سالها ...

پول بیشتر= طمع بیشتر

دوره زمونه ای شده که ادم خواهر و برادر خودشم نمیتونه بشناسه چه برسه به دوست

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
دقیقا همینطوره کسی که همه چیزاتو بدونه یک روز ممکنه علیه خودت از پاشنه آشیلت استفاده کنه. اما یه ویژ ...

انشاءالله انقد خوشحال و خوشبخت باشی که این چیزا برات بشه پیش پا افتاده و فراموشش کنی

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
حق با شماست همین داستان پول آزارم میده. ارزش دوستی با من انقدر بوده . خیلی قلبم شکست از سال 78 دوست ...

پس خوبه شناختیش حالا هم جوری باهاش برخورد نکن که بخواد دشمنت بشه ولی دیگه باهاش درددل نکن