2777
2789
عنوان

زن که باشی؛برای خودت زندگی نمی کنی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 85 پست

به نظرم زن به این صورت مظلوم داره نسلش منقرض میشه، رودربایستی که نداریم  من ندیدم اطرافم زن این مدلی، همه زنایی که میشناسم دیگه بلد بودن چطور حقشونو بگیرن، و به خودشون برسن، تازه گاهی مرداشون خیلی مظلومترن، همه ام در تکاپوان که خونه و ماشین به نام خودشون بشه، خریدشون به موقع باشه، هر موقع ام فرصت نمیشه غذای اماده دارن  خوراکی بچه ها ام که سوپری زحمت میکشه،تقریبا همشون هم هفته ای یکبار کارگر میاد خونشون، تازه اینا همه قشر متوسطن که من دیدم خوب مرد بیچاره ام ج ر و ا ج ر شده تا این امکاناتو تهیه کنه، پس میشه ازین متنا برای مردا ام نوشت، برای من لذت بخشه با وجود خستگی برای بچه هام  و همسرم ناهار و شام بپزم وقتی با لذت میخورن منم خستگیم در میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس ایشون زن خانه دار نیست زن مردم داره یا خانوادتو راضی کن یا مردم رو بحث بازی کردن هم نیست مردها ...

نه بابا الکی شلوغش میکنن

بعضیا مردا رو اژدها جلوه میدن در حالی که اصلا اینطور نیست  

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره
اينجا ننوشته سرش تو گوشي بوده. منم ننوشتم نوشتيم درد مريضي بي حالي  زني هم كه از خودش زيادي ب ...

فکر کنم نظر اول بنده رو خوب نخوندید 

قسمت دوم نظرتونو خییییلی قبول دارم ،تو هیچ چیزی نباید افراط و تفریط کرد😊

میلیون ها سال است که زنان حامله میشوندوشکم هایشان میشود خانه ی موجودی دیگر ، میلیون ها سال است که آدم های دیگر شاهد بارداری و زاییدن زنان هستند اما هنوز هیچکس به آن عادت نکرده است ، نه خود زنان حامله نه  رهگذر ها ، مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنند و مراقبشان باشند ، انگار شکم های بزرگ و موجودات درونشان هیچ وقت عادی و تکراری نمی شوند . جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن کسی زیر پوست تو .  چقدر عجیب است تماشای تکان خوردنش ، و چقدر عجیب است دلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیای دیگر است ...🤰🤱🏿
برای فردا برنامه ریزی میکرده  اول تحقیق و پژوهش  دوم اجرای و کارایی خونه

پروژه ساخت برج ابوظبی هم بود نیم ساعته جمع و جور میشد

مادر بزرگ خدابیامرزم میگفت اگه میخواین زندگیتون خوب بشه کاریو برای بعد ساعت دوازده شب نذارین...

تازه حالا این خانم با لباسشویی لبلس میشوره و با جاروبرقی جارو میکشه منکه لباس شویی هم ندارم ۹ساله با ...

یادت باشد تو ملکه وپادشاه زندگی خودت هستی
گاهی وقتها کمی خودخواه بودن چیز بدی نیست. اگر دیگران را عادت بدهی که همیشه آب میوه ی مانده ته دستگاه آب میوه گیری سهم تو باشد یا کتلت زیادی برشته شده، یا بدمزه ترین آب نبات مانده در ظرف شکلات یا هر چیزی که دیگران دوستش ندارند؛ به مرور این می شود سلیقه ات، می شود سهمت!

هیچ کس هم نمی گوید: " آه چه موجود فداکار و دیگر دوستی ". بد نیست گاهی برای خودت بهترین و خنک ترین نوشابه ها را باز کنی.
چرا سهم تو نرم ترین بالش نباشد یا بهترین یادگاری از سفر، یا سرگل غذا یا حتی ساعتی از برنامه ی دلخواه تلویزیونی؟
گاهی باید مثل ملکه ها رفتار کرد. باید به دیگران فهماند در وجود هر زنی یا مردی غیر از یک موجود فداکار همیشه قانع، ملکه و پادشاه ای زندگی می کند که گاه باید عصای سلطنتش را بالا بیاورد محکم و شق و رق بر زمین بکوبد تا دیگران یادشان بیاید قرار نیست همیشه سهم تو از کمترین چیزها باشد.
یادت باشد تو ملکه و سلطان زندگی ات هستی.
نه فقط مسکّن و مرهم دردها!

فدات بشم که  دیروز مگه تو نبودی تو تاپیک خو سرماخوردم 🤕 قشنگ از زمین و آسمون میباره برام ...

آره واقعا بعضی وقتا خدا بد قفلی میزنه رومون 

یه مسکن بخور، یه دمنوش بابونه بخور

دختر منم اون هفته بد سرما خورد پدرم دراومد چند روز

الانم سریع دارو بخور خوب شی، تپش دیگه گناه داره بگیره

♥️به حکمتش دل بسپار♥️
والا منم نهار ندارم پیشخوان تمیز نیست لباسها نشسته ست ولی مهم نیست میخوام بخوابم😀

دلم یک خواب می خواهد
عمیق ، آرام ، طولانی ...
خوابی رها تر از همیشه که مرا از جایی که ایستاده ام بردارد ،
به جایی ببرد که در آن ، هیچ دلیل و انگیزه ای برای اندیشیدن نیست ...
من نیاز دارم کمی از خودم
از جهانی که ساخته ام
از آدم هایی که شناخته ام ؛
دور باشم ...
جایی در آنسوی واقعیت ها ، در سکوتی مطلق ، بخوابم و در خلسه ای عمیق ؛ هرچیز که دیده ام ، شنیده ام ، و فهمیده ام را فراموش کنم
من نیاز دارم کمی خودم را به نفهمیدن بزنم ،
من نیاز دارم کمی جدی تر از همیشه ، بخوابم ...

یادت باشد تو ملکه وپادشاه زندگی خودت هستی گاهی وقتها کمی خودخواه بودن چیز بدی نیست. اگر دیگران را عا ...

دقیقا مادرها و مادربزرگ هامون 😐

غذا هم کم میومد گرسنه نبودن 

این همه از خود گذشتن و گاهی به هیچ وجه درک نمیکنم 

.......

دقیقا مادرها و مادربزرگ هامون 😐 غذا هم کم میومد گرسنه نبودن  این همه از خود گذشتن و گاهی به ...

پلیکان نباشیم !

می گویند پلیکانی در زمستان سرد و برفی برای جوجه هایش غذا گیر نمی آورد . ناچار با منقارش از گوشت تنش می کَند و توی دهان جوجه هایش می گذاشت. آنقدر این کار را کرد تا ضعیف شد و مُرد . یکی از جوجه ها گفت : آخیش ! راحت شدیم از بس غذای تکراری خوردیم !

وقتی فداکاری می کنیم ، انتظار داریم در مقابلش ناسپاسی نبینیم اما بیشتر اوقات می بینیم . مرز میان ناسپاسی و خودخواهی باریک است . هر دو جزو صفت های بد به شمار می روند اما هر آدمی حق دارد زندگی کند . حق دارد خودخواه باشد...

عموماً آدم های خیلی فداکار در تنهایی شان گله می کنند از ناسپاسی اما ترجیح می دهند فداکار شناخته شوند تا آدمی که به فکر خودش است !

گاهی به فکر خودتان باشید. از زندگی تان لذت ببرید. اینطور در گذر زمان کمتر پشیمان می شوید. یادتان باشد کسی برای فداکاری به آدم مدال نمی دهد !

آره واقعا بعضی وقتا خدا بد قفلی میزنه رومون  یه مسکن بخور، یه دمنوش بابونه بخور دختر منم اون ...

دیشب رفتم بیمارستان 🤕

قاتل بروسلی بهم امپول زد 

چشم دمنوشی که گفتی رو حتما درست میکنم 

فعلا خودم و بستم به ابمیوه و دارو 😷

.......