2777
2789
عنوان

زن که باشی؛برای خودت زندگی نمی کنی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 85 پست
پلیکان نباشیم ! می گویند پلیکانی در زمستان سرد و برفی برای جوجه هایش غذا گیر نمی آورد . ناچار با من ...

😢😢😢😢چه داستان تاثر انگیزی 

واقعا همین طوره 👌

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....

دیشب رفتم بیمارستان 🤕 قاتل بروسلی بهم امپول زد  چشم دمنوشی که گفتی رو حتما درست میکنم  ...

آخی فدات شم من 

آمپول زدی دیگه زود خوب میشی، ایشاله

الانم فقط استراحت کن

کلا پاییز و بهار همیشه همینه

♥️به حکمتش دل بسپار♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما باید بلد باشن زیبا باشن، واینکه جز اولویت های خانواده باشن.. باید مهربون بودن رو بلد باشن، یه جا خوندم زن توی خانواده مرکز انتشار محبت هست ، باید زنانگی خودشونو حفظ کنن، در کنارش مردانگی مردشون رو، در کل کار خانوما ازین جهت که باید بسیار هنرمند باشن برای نگه داشتن کانون سالم و گرم خونه سخت تره، همین وگرنه مردا و زندگی مشترک اژدهای هفت سر نیستن و ما ام مظلوم تاریخ نیستیم  

پلیکان نباشیم ! می گویند پلیکانی در زمستان سرد و برفی برای جوجه هایش غذا گیر نمی آورد . ناچار با من ...

کسی به فداکاری ادمها مدال نمیده ولی یکی اون بالا هست که چیزایی میده که مدال و این چیزا پیشش شوخیه

انسانی که منتظر تشویق و قدردانی اطرافیانشه در یک کلمه «بدبخت»خلاصه میشه

انسان تنها بوده و تنها خواهد موند فقط باید کاری کنه که اولا وجدان خودش عمیقا آسوده باشه و دوما خدای خودش وسلام...

خانوما باید بلد باشن زیبا باشن، واینکه جز اولویت های خانواده باشن.. باید مهربون بودن رو بلد باشن، یه ...

درود بر شما و افرین 

اگر مهارتهای درست زندگی کردن را فرا بگیریم و در زندگیمون با رعایت اصل احترام و درک تفاوتها اجرا کنیم گام بسیار مهمی در راه رسیدن به آرامش و کمال که هدف یک زندگی خوب است رسیدم 

کسی به فداکاری ادمها مدال نمیده ولی یکی اون بالا هست که چیزایی میده که مدال و این چیزا پیشش شوخیه ا ...

وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي تَحَبَّبَ إلَيَّ وَ هُوَ غَنِيٌّ عَنِّي.. 

قربون اون خدایی که با من مهربونی میکنه بهم محبت میکنه با اینکه از من بی نیازه.

الهی! تو بساز که دیگران ندانند و تو نواز که دیگران نتوانند
الهی!
بساز کار من و منگر به کردار من.
چراغ امیدتون روشن وجودتون  سلامت غم از احوالتون دور
لبخند کُنج لباتون و دعای خیر همه در این هفته همراه زندگی شما ❤️

مقداري مبالغه نداشت؟؟؟؟  مثلا زن كه باشي ميتواني بي خيال گرد و خاك پيشخوان بشوي و بخوابي م ...

اونوقت اگر زنی باشی که هم سرکار بری و نگران ندادن مرخصیهات باشی هم نگران گرد و خاک‌پیشخوان هم نگران تربیت بچه ها هم‌نگران مراقبت از زندگی زناشویتت چه باید کرد؟

به نظر منم مبالغه بود و زنی که خونه دار باشه اینقدر هزار نمیبینه این متن برا زنز بود که فرصتهاش کمه شاغله و خستگیش زیاد

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
بله اين منطقيه. ولي خدايي واسه زن خانه دار زيادي بزرگش كرده بودن 

اره چون زنی که خمیسه تو خونست اونقدرها جیمش خسته نیست بعدم الان تمیزنکنه دوساعت بعد انجام میده ولی زن شاغل فرصتش کمه نصف روز خونه نیست وقتی ام باشه با خیتگی باید همه ی اینکارها را بکنه به نظر من نویسنده ی متن یه زن شآغل بوده

اره چون زنی که خمیسه تو خونست اونقدرها جیمش خسته نیست بعدم الان تمیزنکنه دوساعت بعد انجام میده ولی ز ...

البته چون كامل از صبح رو توصيف كرده نميتونه شاغل بوده باشه. به قول دوستان بعضي خانم ها خوششون مياد بگن واي ما فداكاريم و سخت ميگذره و فلان 

البته چون كامل از صبح رو توصيف كرده نميتونه شاغل بوده باشه. به قول دوستان بعضي خانم ها خوششون مياد ب ...

شاید شغلش مثل ماست که بعضی روزها نمیرن سرکار به هر حال چون روزهای قبل سخت کار کرده خستگی هنوز تو بدنشه  

وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي تَحَبَّبَ إلَيَّ وَ هُوَ غَنِيٌّ عَنِّي..  قربون اون خدایی که ...

چه متن خوب و پر از انرژی مثبتی 🌺

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....

چه متن خوب و پر از انرژی مثبتی 🌺

✍💎

انتخاب با تو

🌸 تو دارای قدرتی هستی که می توانی منفی را به مثبت تغییر دهی .

🌸 اما این کار را نمی توانی با مقاومت کردن در
برابر تغییرات انجام دهی .

🌸 ایستادگی کردن در برابر تغییرات یعنی انتخاب کردن راه منفی .

🌸 تو روی منفی ها تمرکز می کنی و با آن منفی ها بیشتر درد و رنج و بد بختی را می آوری .

🌸 برای تغییر دادن منفی به مثبت اول خوبی ها را جست و جو کن ( دنبال خوبی ها و چیز های مثبت در موقعیت ها بگرد ) در هر موقعیتی خوبی وجود دارد وقتی دنبال چیز های خوب می گردی .

🌸 قانون جاذبه باید آن ها را برای تو حاضر کند.

🌸 به علاوه فرمان بده این تغییر خوبی ها و مثبت های نامحدود را بیاورد و بدان و در قلبت باور داشته باش که همانطور که آن فرمان را می دهی باید انجام شود .
🌺🍂🌺