2777
2789
عنوان

چجوری سقط کنم؟؟؟

518 بازدید | 27 پست

خواهش میکنم یه راهی بهم معرفی کنید

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
مگه مرض داری هم بچرو ناقص کنی هم خودتو اخه

اره عزیزم مرضم چسبندگیه ک دکتر گفت باردار نشو

دوتا بچه دارم یکی چهار ساله و یکی 16 ماه

اگه مردم کی بزرگشون کنه ؟؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگ جلوگیری نداشتی؟ چرا میخوای سقط کنی؟

کاندوم پاره بود

فکرشم نمیکردم باردار بشم

اره عزیزم مرضم چسبندگیه ک دکتر گفت باردار نشو دوتا بچه دارم یکی چهار ساله و یکی 16 ماه اگه مردم کی ...

انشاله سلامتیت رو بدست میاری عزیزم نا امید نباش خدا خیلی بزرگه

پَرهایم به رعشه می افتند زمانی که تاپیک میزنین مینویسین هستین بگم‌؟؟؟ این جمله قابلیت قتل و کشتار جمعی داره😤
اره عزیزم مرضم چسبندگیه ک دکتر گفت باردار نشو دوتا بچه دارم یکی چهار ساله و یکی 16 ماه اگه مردم کی ...

چسبندگی ینی چی؟؟

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢
صدردصدبرو پیش یه دکتر ماهر بهترین راهو جلوپات بزاره عزیزم

یعنی اگه مشکلمو فهمید خودش قرص میده سقط کنم؟

کاندوم پاره بود فکرشم نمیکردم باردار بشم

همیشه چک کن . سقط رو معمولا امپول مبزنن

پَرهایم به رعشه می افتند زمانی که تاپیک میزنین مینویسین هستین بگم‌؟؟؟ این جمله قابلیت قتل و کشتار جمعی داره😤
الکی نگو😱😱😱تو بسته پاره بوده یعنی؟

نه اولش متوجه نشدیم وقتیکه همسرم داشت مینداختش متوجه شد

یعنی اگه مشکلمو فهمید خودش قرص میده سقط کنم؟

اگه تایید بشه براش با مدارک ک ضرر جانی داره برات اره

اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪