2777
2789
عنوان

چجوری سقط کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 27 پست
نه اولش متوجه نشدیم وقتیکه همسرم داشت مینداختش متوجه شد

حتما داخلش پاره شده 

منم همیشه از این میترسم😣😣

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌
نه اولش متوجه نشدیم وقتیکه همسرم داشت مینداختش متوجه شد

توام مث من ماکروفری ک سریع میگیره با یبار

اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چسبندگی ینی چی؟؟

بخدا منم نمیدونم

وقتی دکتر سزارینم کرد یهو داد زد کمک کمک چسبندگی داره بعد یکی اومد کمکش

بزور بچه رو کشیدن

بعد گف رحمت چسبیده بود کف لگنت اصلا دیگه نباید باردار بشی

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
توام مث من ماکروفری ک سریع میگیره با یبار

حالا اگه واقعا میخواستم نمی گرفت

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

اول برو دکتر شاید چسبندگیت خوب شده باشه اگه گفت سقط کنی با امپول یا قرص اول خودت گل گاو زبان دم کن غلیظ بخور زرشک زیاد بخور ورزش کن پونه و رازیانه و ابغوره بخور طبیعی بیوفته خیلی ضررش کمتره برات ولی ترو خدا قبلش دکتر برو شاید خوب شده باشی یا راهی باشه

من گناه نکنم من چون بارداریم پوچ بود باید سقط میکردم 

بااینا سقط شد تو روز سوم 

خداجونم بچمو سپردم به خودت .مواظبش باش👶🤰
اول برو دکتر شاید چسبندگیت خوب شده باشه اگه گفت سقط کنی با امپول یا قرص اول خودت گل گاو زبان دم کن غ ...

راستش من هیچی از بیماریم نمیدونم جز حرفی ک موقه زایمان دکتر بهم گفت

خب عزیزم برو نشون بده دکتر درمانش کن

محتاج دعا هستم

منم یه بار بارداری پوچ داشتم با هزار بدبختی تو اینترنت درباره ی قرص سایتوتک اصل تحقیق کردم بعد تو هم ...

اسم کاربریشو نداری؟

قیمتش چقده

برو پیش یه دکتر ماهر شاید حالا اون دکتره اشتباه کرده یا تاحالا خوب شدی

سرخود سقط نکن مخصوصا اینکه احتمال میدی چسبندگی هم داشته باشی ممکنه حتی سقطم برات ضرر باشه و موجب خونریزی خیلییییی زیاد بشه

درهر حال منظورم اینه که برو پیشه یه دکتر خیلی خیلی ماهر که اون برات تشخیص بده که چیکار کنی

لطفا برای واقعی شدن تیکرم یه صلوات مهمونم کنین🙏
برو پیش یه دکتر ماهر شاید حالا اون دکتره اشتباه کرده یا تاحالا خوب شدی سرخود سقط نکن مخصوصا اینکه ا ...

ممنون از راهنماییت