2777
2789
عنوان

کل حاملگی یه طرف این یه ماه اخر یه طرف😢

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 115 پست
خدا کنه اونجوری باش انقد فکرمو درگیر خودش کرده پیاده روی هم نمتونم برم تاااین حد سنگین شدم

منم نمیتونم برم نه بخاطر سنگینی معذرت میخوام بخاطر دستشویی تا سرپا میشم دستشویی لازم میشم کل بارداری رو تو دستشویی گذروندم 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب دکترت میگفتی ی چی میداد تو ک نمتونی بخوری اون از کجا وزن بگیره گنا داره 

از این پودر های مکمل داده البته تو همین ۲۴_۲۳ روزه که فهمیدم کوچولوعه ۳ کیلو اضافه کردم امیدوارم لااقل نصفش جذب جون بچم شده باشه

من که کل بارداریم خوب بوده خداروشکر مشگلی نداشتم مخصوصا این روزای آخر خیلی خوبه حیف که یه آشغالی مثل ...

خداروشکر انشالله زایمان خوبی هم داشته باشی .

انشالله به برکت نی نی نازت شوهرتم اخلاقش خوب بشه 

من شکمم خیلی مییخاره ،حسابی ترک خورده وقتی دست میکشم روش حالم بد میشه

از روغن موستلا استفاده کن 

برای من که عالی جواب داده. من سینه هام ترک میخورد تا قرمز بود میزدم فرداش خوب میشد 

من از ترکاش خیلی می‌ترسیدم ولی خدارو شکر شکمم ترک نخورده تا الان ولی بالای رون پاهام یه خورده ترک خو ...

منم فک میکردم خیلی ترک بخوره ولی خداروشکر نخورد وقتایی ام که خارش داشت روغن میزدم خوب میشد 

سینه هام ولی ترک میخورد ولی اونام روغن میزدم خوب میشدن 

من که اصلا بگو یه دونه شکمت خیلی بزرگ شده؟؟؟؟؟؟

اره خیلی زیاد 

گاهی آدم دلش کمی تعطیلی می خواهدبنشیند کنجی گوشه ای ،جایی برود به گذشته های دور دور. های های دنبال خودش بگردد..💖
منم نمیتونم برم نه بخاطر سنگینی معذرت میخوام بخاطر دستشویی تا سرپا میشم دستشویی لازم میشم کل بارداری ...

وااای اون ک ت اولویته 

گاهی آدم دلش کمی تعطیلی می خواهدبنشیند کنجی گوشه ای ،جایی برود به گذشته های دور دور. های های دنبال خودش بگردد..💖