2777
2789

شوهرتون رفتار و اخلاقش با شما بعد از اینکه رفتین خونه خودتون سرد تر شد یا بهتر شد؟؟؟؟ 

دوران عقد بهتر بود یا رفتین خونه خودتون؟؟؟؟ 

من کم کم داره همه چی درست میشه و میرم خونه خودم ولی نمیدونم چرا استرس گرفتم نکه شوهرم مثه الان تحویلم نگیره و دوسم نداشته باشه چون همش پیششم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر میشه همه چی به مرور زمان ولی ادمو پیر میکنن 

گروه سبز:وزن شروع رژیم‌ ۸۸🙈۹۸/۳/۱۵    وزن فعلی ۶۲/۸۰۰   روند کاهش چالشم ۶۵/۲۵۰》۶۴/۸۰۰》۶۴》۶۳/۳۰۰》۶۲/۸۰۰     وزن هدف اول۶۰🔒             هدف طلایی ۵۸💪        قد ۱۶۷    ممنونم ازتاپیک بامدادخمار عزیزم ودوستای مهربونم      ارتقا از‌ گروه ابی به سبز💃⭐

دوران عقد و تا ۶ماه بعد عقد اصلا خوب نبود .کم کم خوب شد و الانم که سه ساله مزدوج شدیم عالیه

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

خوب بود خوبتر شد .  تو عقد گاهی یه دلخوری پیش می اومد اما الان نه خداروشکر .   البته منم خیلی بهتر شدم قبلا خیلی گیر میدادم دلم زود به زود تنگ میشد. پدری ازش در می اوردما😂

ای که از کوچه معشوقه ما میگذری  بر حذر باش که سر میشکند دیوارش....