2777
2789
عنوان

فردا سونوی آنومالی دارم

1676 بازدید | 21 پست

فردا سونوی آنومالی دارم دل تو دلم نیست😍😍😍😍

خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون 

نگران سلامتیشم یعنی کامل همه چیو میشه فهمید؟؟؟یکی از آشناها بچش پاهاش کج بود ولی هیچکدوم از سونوها متوجه این موضوع نمیشن 😞😞😞الان بدنیا اومده پاهاش تو گچه بایدم عمل بشه 

خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=108001447]هیچیش نیست نگران نباش التماس دعا برای ما منتظرا[/QUOT 

چشم هرلحظه واسه همه منتظرا دعا میکنم،شماهم دعا کن نی نی سالم سالم باشه 😊😊😊

ب سلامتی هفته ی چندمی؟ من هفته دیگه میخوام برم

فردا میرم تو 18هفته هم ذوق دارم هم استرس 

[QUOTE=108001447]هیچیش نیست نگران نباش التماس دعا برای ما منتظرا[/QUOT  چشم هرلحظه واسه همه من ...

امیدوارم صحیح و سالم بیاد بغلت و بعد بگی چقد من الکی شور زدم ی شب تو نی نی سایت بهم میگفت نگران نباش ولی من تا دیر وقت ب فکر تو بودم پسرم

توکل به خدا. منم هر آزمایش و سونو یی که میخوام برم یه استرسی ته  دلم هست.

واییی آره بخدا تا بود سونو و آزمایش ان تی حالا اون تموم شد بخیر،اینو باید تحمل کنم،هم ذوق دارم هم استرس 

من امروز ۱۸هفتم تموم شد اما برای ان تی ک رفتم دکتر سونو بهم گفت ۲۰هفته بیا اما دکتر خودم گفت ۱۸هفته ...

نمیدونم دکترم نوشت فلان تاریخ برو سونو آنومالی منم طبق گفته دکتر میرم،اکثرا هفته 18میرن آنومالی