2777
2789
عنوان

فوت یکی از آشناھامون بہ علت بوتاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 24 پست
منظورش اینه که همه ی عضلات صورتش فلج شده بخاطر بوتاکس یه قسمت

آهان

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوتاکس یه نوه سمه.سم صعیف شده از همون نوع که کنسروها دارن و اگه نجوشونده خورده بشه بوتولیسم میگیرن ...

واقعا ھمہ شوکہ شدیم خیلی مرد خوبی بود بندہ خدا۔سنشم حسود سی،سی وپنج بود

مگه همه صورت رو بوتاکس میزنن؟؟؟

بوتاکس رو فقط تو ناحیه پیشونی و دور چشم میرنن

ولی حساسیت کلا به صورت خیلی خیلی نادر تو پزشکی اتفاق میافته 

ممکنه کسی حتی به آمپوله بی حسیه دندون پزشکی هم حساسیت داشته باشه و باعثه فوتش بشه 

ولی خوب خیلی نادر

منم بوتاکس کردم اولش خیلی سردرد داشتم خیلی ترسیدم بعد یکی از ابروهام موند بالا بعد چشمم سنگین شد احساس کردم پلکام افتاده شدن زیر چشمم بشدت نبض میزد بعدم رفتم دوباره پیشش دوباره تزریق کرد تو اون یکی ابروم مثل هم شدن ولی مردم وزنده شدم از ترس اصلا این کارو نکنید

خدایا شکرت 
مگه همه صورت رو بوتاکس میزنن؟؟؟ بوتاکس رو فقط تو ناحیه پیشونی و دور چشم میرنن ولی حساسیت کلا به صو ...

بلہ ایشونم پیشانیشو بوتاکس کردہ بود۔چند روز پیش شوھرم بھش زنگ زدہ بود گفتہ یھو صبح کہ پاشدم چشمام جایی رو نمیبینہ