2777
2789
عنوان

شیردهی .لطفا بیاین.

48 بازدید | 5 پست

خانوما من 4 روزه دخترمو از شیر گرفتم.ولی اصلا س ی ن م سفت و دردناک مثل بقیه که تعریف میکنن نشده.دردم داره ولی خیلی کم.

شیرمم خوب بود قبلش.به نظرتون چرا اینجوریه؟یعنی زود خشک شده یا نه؟

جواب بدید میام میبینم ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چطوری از شیر گرفتید؟ واسه اولی دو سال شیر دادم.واسه دومی که الان یکسالشه میگم تا 6ماه دیگه شیرش بدم اما دلم نمیاد گناه داره.

دوستان عزیزخواهش میکنم برای حاجت خیلی مهمی که دارم و عاقبت بخیری و ووو یک صلوات مهمانم کنید دوستان گل.😍😙
شما چطوری از شیر گرفتید؟ واسه اولی دو سال شیر دادم.واسه دومی که الان یکسالشه میگم تا 6ماه دیگه شیرش ...

من دخترم 1 سالو نه ماهشه.یکدفعه ازشیر گرفتمش.همش بیرون بردمش و شکمشو سیر نگه داشتم.شب اول هم دودفعه بیدار شد ده دقیقه گریه کرد دوباره خوابید.فقطم بهش آب میدم موقعی که بیدار میشد.دیشب که شب سوم بود راحت خوابید خداروشکر

من دخترم 1 سالو نه ماهشه.یکدفعه ازشیر گرفتمش.همش بیرون بردمش و شکمشو سیر نگه داشتم.شب اول هم دودفعه ...

خداروشکر.😍😍

دوستان عزیزخواهش میکنم برای حاجت خیلی مهمی که دارم و عاقبت بخیری و ووو یک صلوات مهمانم کنید دوستان گل.😍😙