2777
2789
عنوان

بدوید بیاید سوال دارم جواب بدید؟؟

162 بازدید | 12 پست

خانوما من GBاینستا...نصب کردم...

چندهفته اس...

الان یه آلارم اومد رو صفحه نوشت مشخص شد GBاینستا از دوربین استفاده میکند....

منظورش یعنی چی؟؟

😂😂

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب از دوربین استفاده می کنه دیگه برای قابلیت عکس گرفتنو استوری چیزی نیستش

Okمرسی..

اما تواین چندهفته اولین باربودکه پیام اومد..

گفتم نکنه هک شدم عین خلا😂😂

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
Okمرسی.. اما تواین چندهفته اولین باربودکه پیام اومد.. گفتم نکنه هک شدم عین خلا😂😂

نه عزیزم برا منم برنامه دیگه این اعلان اومده

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

یعنی میتونه خودش دوربین گوشیتو فعال کنه و شروع به فیلم برداری یا عکس برداری کنه ، توی دسترسیاش برو ب ...

😨😨

ازچیزی فیلم نگیره بفرسته آبروم بره😂😂😂

نه عزیزم برا منم برنامه دیگه این اعلان اومده

مرسی توسکا جون😍

چی هست

هیچی دیگه میتونم تمام استوری وفیلم وعکسای اینستارو دانلود کنم..

ویسری قابلیتهای دیگه ام داره ک درست نمیدونم

😨😨 ازچیزی فیلم نگیره بفرسته آبروم بره😂😂😂

باور کن ممکنه

الان همین آذین گرام خود ب خود برنامه هایی روی گوشی نصب میکنه ک اسمشون بازیه اما به گالری رم حافظه داخلی و همه و همه دسترسی دارن