2777
2789
عنوان

کسایی که با کالری شما چاق شدن؟

99 بازدید | 7 پست

سلام من قدم۱۶۱و وزنم۴۷کیلواه وزن ایده الی که تو bmiزده بود 57بود حالا میخوام وزنم برسونم به57 اگه چاق بشم بدنم ترک نمیخوره؟

+چقد دوستم داری؟                                                  -اندازه گریه گنجشک شاید کم بنظر بیاد اما وقتی یه گنجشک گریه کنه میمیره

ن بابا

ولی چقد لاغری

من ۶۵ کیلوام 

البته چاق خوش تراش

همه فامیل وقتی میبینن خوششون میاد

البته خانوما

ولی میخام یکم لاغربشم😑

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵۷ ایده آله؟؟؟؟من تقریبا هم قد توام وزنمم الان همینه ولی شکم زدم😅

اخه زدم وزن ایده ال این بود برام

+چقد دوستم داری؟                                                  -اندازه گریه گنجشک شاید کم بنظر بیاد اما وقتی یه گنجشک گریه کنه میمیره
عزیزم من ۳۶ کیلو بودم فقط با غذا خوردن و کالری شماری بدون قرص و پودر الان شدم ۴۵.قدم هم ۱۵۳

واقعا؟روزی چند کالری باید مصرف میکردین؟من زده روزی ۱۵۶۸کالری

واقعا؟روزی چند کالری باید مصرف میکردین؟من زده روزی ۱۵۶۸کالری

۱۵۶۸ که براتون نوشته کالری پایتون هست ینی اگه این مقدار بخورین وزنتون همونی که هست ثابت میمونه.اگه ۵۰۰ کالری ازین مقدار بیشتر بخورین هفته ای نیم کیلو و اگه ۱۰۰۰ کالری بیشتر بخورین هفته ای ۱ کیلو اضافه میکنید.دیگه بستگی ب خودتون داره که توانتون چقدر باشه و با چ سرعتی بخواید وزن اضافه کنید.اینکه اوایل نتونید روزانه ۵۰۰ کالری بیشتر از کالری پایه بخورید طبیعیه پس سعی کنید هر هفته ۱۰۰تا ۲۰۰ کالری فقط اضافه کنید تا کم کم معدتون عادت کنع .تا زمانی که به +500 برسید و همونو ادامه بدید

لطفا ی سر ب پیج هنریم بزنید colours_hyra