2777
2789

مامانم بار اولش نیست که راجع به خواهرام بهم دروغ میگه اونا مجردن من متاهل..برای خواهرم ماشین خریدن به من نگفته اون روز یکی از خواهرام سوتی داد فهمیدم بعدش قسم خورد که ماشین اون یکی خواهرمو برده دانشگاه الان با اون یکی خواهرمم حرف زدم گفت که باتری ماشینم خوابیده...بعدش منم به مامانم زنگ زدم و با آرامش دلیل این کارش روپرسیدم و بهم گفت دوست داشتم دلم خیلی گرفته...که چرا بهم دروغ میگه...هر چند که قبلا دعوا کردم باهاش بخاطر این کارش که چرا فرق میزاره بین بچه هاش ولی انگار دعواهام هیچ تاثیری نداشته و کار خودشونو میکنن و بهم دروغ میگن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگ بفهمم بم دروغ گفته اولش کللللی عصبانی میشم

بدش کللللی با خودم حرف میزنم

بعدش کللللی ناراحت و دلخور میشم

اما بعدش یاد دروغا و اذیتای خودم میافتم و خجالت میکشم بش چیزی بگم😖

لایک نکنید اه

حالا خوبه برای شما خواهراتن 

برای من داییمه 

یبار به مامانم گفتم مگه دایی بمیره تو یاد منم بیفتی 

گفت چرا اون بمیره تو بمیر 

(داییم طلاق گرفته براش خونه و‌ وسایل خونه خریده یخچالشو هر هفته پر میکنه و اون اقا صبح تا شب سیگار میکشه و حتی جواب تلفن مامانمم نمیده)

خوو خیلی اتفاقایی ک تو خونه پدریم اتفاق میفته رو بمن نمیگن . منم ناراحت نمیشم . هرخونواده ای براخودش حریم خصوصی داره . 

توهم ناراحت نشو 

مگ هر اتفاقی بین تو و همسرت میفته براشون میگی؟

الان شما ک شوهر داری و متاهلی انتظار داری مامانت برات ماشین بخره؟!

نه انتظاری ندارم ازش فقط نمیخوام بهم دروغ بگه...هرچند من سخت ترین روزامو تو زندگیم گذروندم و انگار پدر و مادر نداشتم ولی خب...

اوه مامان منم خیلی بهم دروغ می گی ی بار گفت خاله ات و شوهرت با هم رابطه دارن من می گی خون جلو چشمام گرفت می خواستم زنگ بزنم ب داییام و شوعر خاله ام و ی دعوای بزرگ راه بیوفته که مامانم ی جوری زد زیر حرفش ابجیم بهم گفت مامان بهت دروغ گفته 

امضام پاک کردم خیالتون راحت شد لطفا کساییم که امصای قبلیم ندیدن تو تاپیک ها نپرسید امضات چی بود نمی تونم بگم