2777
2789

حالا این زن همسن وسال شوهرمه چهل وچند ساله هستش و دوبچه داره یکش سرباز و شوهرشم سرطان داشته وعمل کرده وکل زن محجبه و کار دولتی داره حالا من موندم چرا یک زن و چرا یک مرد به خودشون اجازه میدن صمیمی شن اونم یک زن خانواده دار تازگی سی میلیون گرفته ازش من موندم اابته مبگه زنه مثل داداش منو میدونه وکلا  دخترکوچکیش به شوهرم میگه دایی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سی میلیون تازگی ازش گرفته کلا ارتباط مالی دارن

ارتباط مالي داريم تا مالي .يه عدده هستن با هم كاسبي ميكنند .يه عده پول سود ميدن .خب ازش گرفته جرا گرفته ؟ شوهرت ازتون گرفنه يا اون از شوهرت ،نوع ارتباط مهم .

اخه وقتي كاسبي داري قضيه اش فرق دارهه ولي اين دادن و گرفتن خب مسلمه صميمت ميارهه .الله و اعلم انشالل ...

زن محجبه هست و پسربزرگ داره وشوهرش مریضه ازکارافتاده هست و سنش چهل سه وچهار سال داره

بد به دلت راه ندهه ولي خب حواست هم به زندگيت باشه .

هست شوهرم باهزار مشکل اینجوری بخواد داغونم کنه سخته ولی فقط از ارتباط معمولی دارن چون زن میگم شوهرداره وپسر بز رگ و رییس کتابخونه دکتر شریعتی مشهد

ولی معلوم نیست شوهرم چی گفته که اون اسمس داده عزیزمی و گز یادت نره چون مسافرت بودیم به جای تلفنی اس امسی بود ارتباطشون حیف من چقدرباید حقمون روبخورن مردها و دم نزنیم