2777
2789

سلام من یه خواهرشوهر دارم چند وقته باهام سرسنگینه در صورتی که من کوچکترین بی احترامی نمیکنم بهشون.جواب نمیدم و بی محلی ام نمیکنم.الانم یه مدته به خاطر فوت پدرم و پسره برادرم و از دست دادن بچه ام خیلی کم حرف شدم.حوصله هیچی و هیچکس رو ندارم.اگه دعوتم نمیکردن اصلا نمیرفتم البته فقط مادرشوهرم دعوت میکنه.نمیدونم چشه.انگار اصلا شرایط منو درک نمیکنه.انگار طلبکاره.مثلا امروز رفتم خونه مادرشوهرم دوره هم جمع بودن دختر خواهرمم خونمون بود بردمش اومده یه چایی گذاشته جلو دختر خواهرم و رفته.اینقدر عقده ای رفتار میکنه در صورتی که ۴۲ سالشه.نمیدونین برای تولدش چقدر زحمت کشیدم کیک درست کردم.مهمونی داشت بلد نبود غذا درست کنه برای ۴۰ نفر مرغ شکم پر و بادمجان شکم پر درست کردم.حالا انگار طلبکاره دلم میخواد اینا رو به مادرش بگم 

شازده کوچولو پرسید تو سواد داری؟روباه گفت سواد ماله آدم هاست من شعور دارم

خیلی بی چشم و رو هست.حالا دلم میخواد به مادرش گله کنم ولی نمیدونم چی بگم و چطور بگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن بابا اون ناراحت راحته

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

من با زبونم میزنم تو دهنش😂

اما تو "هیچ" بودی و دیدم هنوز هم در سینه "هیچ" نیست به جز آرزوی تو🙂♡                                    ‌‌‌‌ ■قد۱۷۰ ●وزن اولیه ۸۷ ○هدف اول《۷۷》 ●هدف دوم《۶۷》 ♡هدف نهایی 《۶۰》                             ینی میشه یه روزی ببرم همه لباسامو تنگ کنم😭🤕😕

شوهرمم میگه تو بهش توجه نکن اصلا محلش نذار.براش دیگه کاری نکن.مثلا امروز گفت بیا با ماشینتون منو ببر دره خونمون کار دارم گفتم نمیتونم بیام و نبردمش.اینقدر بدش اومد تا آخربار دیگه جوابمو نمیداد منم اصلا محلش ندادم.

من با زبونم میزنم تو دهنش😂

یعنی گله نکنم؟اینم بگم هیچوقت به مادر شوهرم و کلا هیچکس گله کسی رو نکردم.باره اولمه ولی دلم پره

رفتارای خوب و بدشو به یه ورتم نگیر😐کلا بهش اهمیت نده

رو مخمه.بدم میاد با کسی بد باشم از طرفی دلم میسوزه اینقدر براش زحمت کشیدم انگار نه انگار.با جاریم و برادرشوهرم یه دعوایی کردن و برادرشوهرم حسابی باهاش دعوا کرد 

هیچ چیز بهتر از رو در رو حرف زدن نیست، اگه طرف براتون خیلی مهمه و این موضوع اذیتت میکنه، یبار که دیدیش بگو از من اشتباهی سر زده؟ هر چی فک میکنم نمیدونم چه رفتار نادرستی داشتم انگار از من ناراحتین، اگه چیزی باشه میگه

یعنی گله نکنم؟اینم بگم هیچوقت به مادر شوهرم و کلا هیچکس گله کسی رو نکردم.باره اولمه ولی دلم پره

من ک تیکه میپرونم بهش

کلا فراتر از سنش حرف بزنه میزنم تو دهنش

قبل منم شوهرم میکوبتش😁😁چون از اخلاقش خوشش نمیاد پررو و خبر چین و گستاخه

اما تو "هیچ" بودی و دیدم هنوز هم در سینه "هیچ" نیست به جز آرزوی تو🙂♡                                    ‌‌‌‌ ■قد۱۷۰ ●وزن اولیه ۸۷ ○هدف اول《۷۷》 ●هدف دوم《۶۷》 ♡هدف نهایی 《۶۰》                             ینی میشه یه روزی ببرم همه لباسامو تنگ کنم😭🤕😕
رو مخمه.بدم میاد با کسی بد باشم از طرفی دلم میسوزه اینقدر براش زحمت کشیدم انگار نه انگار.با جاریم و ...

نمیگم که بد باش عزیزم بهش اهمیت نده کلا نه باشادیش خوشحال شو نه با ناراحتیش ناراحت😑همین این عین عمه منه مثل اینکه😐

از خودش پرسیدی چرا اینجوری رفتار میکنه

اصلا نمیشه باهاش حرف زد.همیشه حق به جانب و طلبکاره.اصلا نمیشه باهاش حرفه منطقی زد.خیلی اخلاقه بدی داره.همه ام میدونن اخلاقش بده میگن دیگه این اخلاقش اینطوره شماها کنار بیاین.شوهرش هیچوقت خونه نیست همش بیرونه حتی شبا خونه نمیاد.بچه ام نداره.گاهی وقتا میگم از بس اخلاقش بده شوهرشم تحملش نمیکنه