2777
2789

مثلاً خانمِ خانه ات شده باشم و مثلاً تو مردِ زندگی ام باشی !

من با تمامِ ذوقم برایِ آمدنت ، خانه را مرتب کنم و شامِ مورد علاقه ات را با عشق و ظرافت ، آماده کنم

غروب که شد موهایم را برایِ نوازشِ دستانِ مردانه ات شانه کنم ، رژِ زرشکی و عطرِ همیشگی ام را بزنم ، لباسِ آبی و دلبرانه ای که تو دوستش داری بپوشم و با یک بغل عشق و مهربانی ، مشتاقانه منتظرِ آمدنت بنشینم

تو خسته از سرِ کار برگردی ، در را باز کنی و مرا با تمامِ شیطنتم پشتِ چهار چوبِ در ببینی و وقتی خودم را کودکانه به آغوشت انداختم تمامِ خستگیِ کار از تنت بریزد

مثلاً رو به رویت بنشینم و آنقدر شعر بخوانم و حرف بزنم که حوصله ات سر برود اما در برابرِ شیرین زبانی ام جراتِ اعتراض نداشته باشی ، سیاست به خرج دهی و با یک بوسه ی عاشقانه ، دهانم را ببندی

مثلاً آلیسِ قصه ها باشم و مثلاً با مردانگی و حرف هایِ قشنگت ، خانه را سرزمینِ عجایبم کنی

مثلاً هرچه لواشک و خوراکیِ محبوبِ من است ، تویِ جیب هایت بریزی و هر شب که رویِ زانوهایت می نشینم ، برایم ادایِ شعبده بازها را در بیاوری و من کلی ذوق کنم و با همان لب هایِ لواشکی و تُرشم تو را محکم ببوسم و کلی هم قربان صدقه ی شخصیتِ ویژه و مردانگی ات بروم

مثلا سینه هایِ محکم و ستبرت ، دلخوشیِ شبانه ام باشد

شب ها ، کودکانه تویِ آغوشِ امن و آرامت جا خوش کنم و بازوهایِ مردانه ات درد بگیرد ، اما به صورتِ معصوم و چشم هایِ خوابم که نگاه کردی ، دلت نیاید بیدارم کنی و بالشِ نرم و آرامِ مرا پس بگیری

مثلاً قرار باشد مادرِ بچه ات باشم ، تو دعوایم کنی تا کمتر شیطنت کنم و به زورِ اخم هایِ پدرانه ات کمی آرام و قرار بگیرم و معمولی باشم

مثلاً مراقبم باشی و برایم میوه پوست بگیری و اجازه ندهی دست به سیاه و سفید بزنم ، نگذاری آب تویِ دلم تکان بخورد و هرچه که خواستم ، از زیرِ سنگ هم شده برایم پیدا کنی تا مبادا چشمِ بچه مان لوچ شود

مثلاً من به عشقِ تو و دخترکمان حسودی کنم و لج باز شوم

دختری که زیبایی و شیطنتِ مرا به طرزِ شگفت انگیزی با خودش دارد

دختری که استعدادِ عجیبِ تو را به ارث برده و خوب می داند چطور منِ مغرور را دق بدهد

تنها کسی که شبیهِ من است و ارزشش را دارد که تو با تمامِ مردانگی و وقارت ، عاشقش باشی

خوش به حالِ دخترمان که بهترین بابایِ دنیا را دارد !

قول بده میانِ دلبری هایِ کودکانه اش مرا فراموش نکنی و گاهی هم یواشکی بابایِ من باشی

قول بده تا آخرِ دنیا ، اول از همه مرا بخواهی

قول بده هرچقدر هم که بزرگ شدم ، باز هم مراقبم باشی

قول بده ... !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اقایون سایت توقع این همه با احساسی نداشتم

باریکلا زیبا بود

چقدر صدای آمدنِ پاییز شبیه صدای قدم های تو بود ملتهب، مرموز، دوست داشتنی...                                                                          چقدر هوای پاییز شبیه دست های توست نه گرم، نه سرد، همیشه بلاتکلیف...                                                                                چقدر صدای خش خش برگ ها شبیه صدای قلب من است که خواست، افتاد، شکست...                                                                         چقدر این پیاده روها پر از آرزوهای من است نارنجیِ یکدست، پُر از آدم های دست در دست،مست...چقدر پاییز شبیه دلتنگی ست شبیه کسی که بود اما رفت کسی که دیگر نیست(: