2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه ۱۲ روز کدوم بی فکری میخاد بیاد 

تیکر دوست دارم😊دوبار باردارشدم ولی سقط شدن چون مشکل ناهنجاری مغزی داشتن و ژنتیکی بود دکترا بهم گفتن نباید به روش طبیعی باردار بشم چون دوباره جنینام مشکل دار میشن و باید سقط کنم ولی من امیدم به خدا هست میدونم که منم یه روزی مادر بچه های سالم میشم...خداجونم کی میشه    رَبِ لا تَزَرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثین خدایا ممنونم ازت که میخوای این هدیه را بهم بدی😍

عدس پلو شب کوکو سبزی

قرمه سبزی شب کوکو سیب زمینی

قیمه.املت

لوبیا پلو .عدسی شب

خوراک‌لوبیا قرمز

ابگوشت

اش؟رشته.اش دوغ اش ابغوره  تو وعده نهار 

ماکارانی

باویشکا با برنج

خورشت کرفس

مرغ لای پلو با هویج و زرشک

سالاد الویه

میرزا قاسمی وعده شام کشک‌بادمجون

کتلت

باقالی پلو با مرغ 

رشته پلو با گوشت قلقلی و هویج سرخ شده

اینا تو ذهنم اومد

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
عدس پلو شب کوکو سبزی قرمه سبزی شب کوکو سیب زمینی قیمه.املت لوبیا پلو .عدسی شب خوراک‌لوبیا قرمز ...

خوارک لوبیا چیتی اشتباه نوشتم قرمز 😊

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
دقیقا این ماه هم اوضاع اقتصادی مون خراب

مهمونی ک ۱۲ روز قراره بمونه باهاش راحت باش هر چی خودتون میخورین اونم میخوره اینجوری اون بنده خدام معذب نیس ک چرا اومده....روز اولو ی چیزی ک همیشه برا مهمون درست میکنی درست کن ک خیلیم کم محلش نکرده باشی

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
نه تازه تو یک محله هستیم اما برای غذا میاد خونه من  مشهد

واقعا یعنی خونشون‌ نزدیکته و میاد میمونه؟؟