سلام خانمای گل میخواستم یکم بهم اطلاعات بدید؟؟ میشه بگیدشمابا چند بار مصرف لتروزول باردار شدید؟؟؟؟؟؟؟؟ من با توکل به خدا این ماه میخوام لتروزول مصرف کنم اطلاعات میخوام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام یاسمین جان. ایرانیه چون من تو یه سایت خوندم که قیمت هر برگ لتروزول خارجی تقریبا دویست هزار تومانه. منم یه دوره قرص لتروزول رو خوردم ولی هنوز اقدام نکردم
یاسمین جون دکتر منم در مورد امپول چیزی به من نگفت ..حتما نیازی نبوده عزیزم..... تو این ایام شعبانیه توکل به خدا می کنیم و ضمن فرستادن یک صلوات با توسل به حضرت علی اکبر. دعا می کنیم که همه همه همه به تمام ارزوهای قلبیشون برسند انشاله....
سلام- من لتروزول دو دوره مصرف کردم خارجی قیمت هر دونش 27000 تومان بود از روز 3 الی 7 دوره پریود ماه اول با هاش سی جی زدم ماه دوم با امپول گونال اف و ویتامین دی و رازیانه جواب داد.من تو ماه سوم بارداری لکه بینی داشتم که با استراحت خوب شدم
سلام من 3 دوره پارسال و 3 دوره امسال مصرف کردم ولی جواب نداده تا حالا
اینم حاصل زندگی زناشویی من:
دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞
برداشتن یکی از لوله هام....😞
بارداری سوم با ای وی اف منتها👇
سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞
توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه!
ندارم، والله ندارم😩😩😩