2777
2789
عنوان

اذان

140 بازدید | 15 پست

بچه ها تو اين وقت اذان بياين برا هم دعا كنيم برا منم خيلي دعا كنين زندگيم از هم نپاشه و مثل قبل اروم شه ان شاالله همه حاجت روا بشن🌹❤️

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽

واسه شوهر منم دعا کنید ازمون داره😖

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله ک ادامش میگیری و زندگیت از اونی ک فکرش میکنی بهتر میشه عزیزم

ممنونم عزيزم ان شاالله خدا از دهنت بشنوه❤️

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
😐

😐برا بقيه اينجوري نيس 

چیه؟😳

زبان صفحش انگليسي شده

میشه سر نماز برا منم دعا کنید قاعده زندگیم کلا ریخته به هم ن خودم اون ادم اولم ن شوهرم ن کار خوبی گی ...

ان شاالله حاجت روا❤️ان شاالله همه چيز درست ميشه

منم بیدار شدم که نماز بخونم دیدم ای وای عذر شرعی شروع شد . ولی به حق این وقت عزیز خدا گره همو رو خود ...

مچكرم عزيزم ان شاالله كه اينطور ميشه❤️