2777
2789
عنوان

قهرکرده

162 بازدید | 10 پست

امشب بیرون بودیم بادوستام چون من یکم خندیدم و ۲/۳بار شالم افتاد و بادخترا هم بودم همش بامردا نمیخندیدم حالا قهر کرده میگ اگ دوست دخترم بودی کات میکردم😐😐😐😶😶😶

خـــــــــدا عاشقتم                                                                   

نمیدونم چی بگم مونده ب شرایط زندگیتون اما اگ شوهر منم بود همین کارو میکرد

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چی بگم مونده ب شرایط زندگیتون اما اگ شوهر منم بود همین کارو میکرد

اخه من کار بدی نکرررردم

خـــــــــدا عاشقتم                                                                   
اخه من کار بدی نکرررردم

خب وقتی شوهرتون حساسه یکم بیشتر حواستون ب شالتون باشه ک بحث ایجاد نشه 

تازه ازدواج کردی ؟

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

خب وقتی شوهرتون حساسه یکم بیشتر حواستون ب شالتون باشه ک بحث ایجاد نشه  تازه ازدواج کردی ؟

۳ساله

خـــــــــدا عاشقتم