2777
2789
عنوان

اگر مسافر زمان بودی

228 بازدید | 19 پست

دوست داشتی به آینده بری یا گذشته؟

تعداد رای : 44
نظرسنجی
گذشته
29
65%
آینده
15
34%
برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذشته.تقریبا ۱۵۰ سال قبل.میخوام ببینم جد پدریم دقیقا چجوری درگیر جنگ شد و کشته شد.خیلی سوال تو ذهنمه🙄

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

میخوام خدا اونقدر بهم عمر بده عاقبت دایی هامو ببینم .اخه از قدیم گفتن دنیا دار مکافاته عمله.مادربزرگم ۴تا پسر داشت هیچ کدوم یه سر به مادربزرگم نمی زدن و انگار نه انگار مادری داشتن.مادربزرگم الان نفسهای اخرو میکشه.میخوام ببینم اخرو عاقبت اونا چی میشه

من زدم گذشته که البته منظورم دوران هخامنشیان و این چیزاست که بی نهایت دوست دارم و همیشه کتابای مربوط به اون دوران و میخونم😢 یا مثلا دوران قبل از انقلاب😶 دلم اون موقع‌هارو میخواد

🖤

دوست دارم براي چهار تا يك هفته 

تجربه كنم گذشته رو 

يك هفته حدود پنج سالگي

يك هفته ده سالگي

يك هفته نوجواني 

و يك هفته دهه بيست زندگي 

٢٠ تا ٢٥ 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

بر می گشتم به پنج دیماه سال ۸۳ و تو اخرین قرارم با پسری که در حد قدیس دوستش داشتم و عاااااشقش بودم عشقم رو ابراز میکردم

پسری که ۳ سال با هم بودیم ولی هر دومون نتونستیم حرف دلمون رو بزنیم من از سر غرور اون از سر نداشتن موقعیت و بی پولی

و هر دومون الان ازدواج کردیم با شخص دیگه

اگر اون روز حرف دلم و بهش میزدم مثلا می گفتم بیا تکلیف این رابطه رو معلوم کنیم و اگر به من علاقه مندی لطفا درباره خودمون حرف بزنیم اییین همه حسرت الان در ما نبود و دیگران هم ما رو از هم جدا نمی انداختن

خدایا تنهامون نزار
میخوام خدا اونقدر بهم عمر بده عاقبت دایی هامو ببینم .اخه از قدیم گفتن دنیا دار مکافاته عمله.مادربزرگ ...

ولشون کن بابا

عمه‌های منم همین بودن.. مادربزرگم یه عمر با ما و عموم اینا زندگی کرد.. دوسال آخر عمرش دیگه کلا زمین گیر شده بود و مثل جنازه دراز کش بود.. اما عمه‌هام سر زدن که بخوره تو سرشون، یه زنگم نمیزدن حالشو بپرسن.. سه تا عمه دارم، یکیشون محض دلخوشیِ مادره بهش زنگ نمیزدن.. ما هم گفتیم به درررررک

🖤