2777
2789
عنوان

جاری

250 بازدید | 16 پست

خانما کمککککککک

من ی جاری دارم اولا خیلی اذیتم میکردم و فقط منو پیش مادرشوهرم بد جلوه میداد و خودشو خوب نشون میداد و بامادرشوهرم خوب حرف میزد با سیاست و مادرشوهرم انگار اون عروسشه منو آدم حسای نمیکرد حالا بعد۲سال روابطشون یکم بهم خورده فقط به هم تیکه میندازن و از هم بدشون میاد مدام پیش من هردوشوت از هم بد میگن حالا این جاری اومده بامن مهربون شده برام سوغات میاره و خوب حرف میزنه بعد میره خونه مادر شوهر پیام میده توهم بیا الان موندم بهش اعتماد کنم یا نه؟الانم اگه صمیمی بشم از چشم مادرشوهرم هم میفتم و شوهرم هم یه خاله داره فقط مادوتا رو مسخره میکنه میخوام بهش حرص بدم و نشون بدم خوبیم با جاریم ولی از اوتطرف مادرشوهر هست نمیدونم چیکلر کنم

میشه برا سلامتی دوقلو هام صلوات بفرستید🙏🙏🙏

اصلااااا بهش اعتماد نکن، چطور الان باهات خوب شد؟

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درسته مادرشوهرمم اونقدرا خوب نیست میبینم میخواد حرص جاریمو در بیاره اولا فقط منو ناراحت میکرد حالا دیگه اونقدرا ناراحتم نمیکنه

نمیدونم که میخواد حرص مادرشوهر درآره یاچی

آره دیگه رنگ عوض کرده... اینجور آدما رو خیلی باید دوری کنی ازشون، نه باهاش بد برخورد کن ، نه خیلی قاطی شو، اگر هم پشت سر مادرشوهرت صحبت کرد، شما چیزی نگو...چون دوباره فردا که رابطشون خوب شد، خودشو شیرین عسل میکنه واسه مادرشوهر، شما رو بده

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
آخه چطور دکش کنم بگم که دست از سرم بردار آخه تو بعضی مسائل باهم هم دردیم

باهاش سرد حرف بزن اگه زود زود زنگ میزنه جواب نده بگو خونه نبودم

سرد باشی خودش میفهمه

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

باهاش سرد حرف بزن اگه زود زود زنگ میزنه جواب نده بگو خونه نبودم سرد باشی خودش میفهمه

آخه میدونی نمیخوام هم سرد شم دوست دارم خوب باشه باهم مهربون باشیم مث خواهر  ولی میترسم چند بار هم که منو خراب کرده 

آره دیگه رنگ عوض کرده... اینجور آدما رو خیلی باید دوری کنی ازشون، نه باهاش بد برخورد کن ، نه خیلی قا ...

مثلا  میگه بیا ی گوشه دور از مادرشوهر بشینیم اونموقع مادرشوهرم ازم قیافه میگیره 

مثلا  میگه بیا ی گوشه دور از مادرشوهر بشینیم اونموقع مادرشوهرم ازم قیافه میگیره

بگو نه یه موقع ناراحت میشه...هر چی باشه ما عروساشیم

مادرشوهرمم زن زرنگیه و با سیاست وخیلی حیله گر 

اکثرا مادرشوهرا یه جورن، ولی هر چی باشن خیرخواه زندگی پسراشونن، اما جاری چشم نداره زندگی جاری خودشو ببینه...برای همین همیشه مادرشوهرتو برا خودت نگه دار و خودتو پیش مادرشوهرت به خاطر جاری عفریته خراب نکن😊

اکثرا مادرشوهرا یه جورن، ولی هر چی باشن خیرخواه زندگی پسراشونن، اما جاری چشم نداره زندگی جاری خودشو ...

خیلی ممنون