2777
2789

سلام مامانا ميشه تجربياتتونو بگيد

نميدونم واقعا چيكار كنم 

بچه ام دوساله شده بسيار وابسته به شير مادر و كم اشتها

ببین عزیزم پسرمنم خیلی وابسته بود.ازعطاری تلخک گرفتم زدم به سینه هام روز دوم دیگه نخواست چندروزیم خونه مامانم ومادرشوهرم بودم تایادش بره

زندگی من پسرمه😍هر عمل کَز خیر وشر از آدمی سَر میزند...آن عمل مُزدش به زودی پُشت دَر،دَر میزند👌🤌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی عزیزم مثل منه مامان من میگه تا سه سالگی میچسبیدم از سینش آخر سر مجبور شده به نوک سینه فلفل بزنه😢😢😢😢😢 مامانم میگه بعد اون دیگه به سینه هاش نگام نمیکردم

ببین عزیزم پسرمنم خیلی وابسته بود.ازعطاری تلخک گرفتم زدم به سینه هام روز دوم دیگه نخواست چندروزیم خو ...

عزیزم از نظر روانشناسی میگن این کار غلطه

چون اولین عشقه بچه مادر و دومین عشقش شیر و سینه مادره

میگن خوب نیس  

اول شیر روز رو باید کم و قطع کنی بعد بری برای قطع کردن شیر شب.

از عطاری صبرزرد بگیر خیلی زود از شیر میگیری.

ناراحتش نباش.این دوره ایه که باید بگذرونه و همه آدمای دنیا گذروندن.

من مادر نیستم ولی اطلاعات دارم

سعی کنید کمتر در دسترس باشید

سر ساعتای خاص بهش شیر بدید

نوبتای شیر دهیو به مرور کمتر کنید

اگه میفهمه این موضوعارو بعد یه مدت که نیازش کمتر شد سر سینتون چسب زخم بزنیم و به لحن کودکانه بگید اوف شده مامانی نمی تونه بهت ممه (یا حالا هر چی که صداش میزنه) بده

اگه خیلی حساسه و بنظرتون ممکنه ضربه بخوره می تونین نمک یا یه چیز بدمزه بزنین (من شنیدم میگن صبر زردم خوبه ولی خوب خیلی تلخه گویا گناه داره) که دهنشو بدمزه کنه بیخیال شه

اگه اونقدر بزرگ شده که درک می کنه بهش توضیح بدید که تو دیگه بزرگ شدی (چند نمونه از بچه های فامیلو مثال بزنید که بزرگترن و شیر نمیخورن) فقط نی نیا شیر میخورن

موقع خوابم اوایل یکی دو بار بهش بدید بعد کم کنین مثلا تو خواب که عادتشه یه چیزی میخواد بهش آب بدین 

لباسی که بتونه بزنتش بالا نپوشید

جلوش حموم نرید هوایی میشه

با خوراکیای خوشمزه حواسشو پرت کنید

لباسای تنگ نپوشید که سینه هاتون براش جلوه کنه یادش بیوفته

بعد یه مدت از سرش میوفته 

🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤 

اول وعده های میانی رو کم کن

وعده شیرصبح و شیرشب اخرین مرحله اس

در ازای کم کردن هر وعده با هربار درخواستش بهش خوردنی خوشمزه بازی هیجان انگیز یا سرگرمی داشته باش 

بیرون زیاد ببرش بهش خیلی محبت کن

وعده ها رو که کم و کمتر کردی

با وعده صبح هم همین روش رو برو

بعد با هربار درخواست وعده شیرشب یا بیدارشدن شبانه اش بهش آب بده  و اگر ناراحتی کرد بغلش کن و صبور باش تا گریه کنه آروم بشه و بخوابه

در طول اون مدت مایعات رو زیاد بده و سیرش هم کن

عزیزم از نظر روانشناسی میگن این کار غلطه چون اولین عشقه بچه مادر و دومین عشقش شیر و سینه مادره ...

نمیدونم عزیزم شاید.من هرراهی رو امتحان کردم نشد اطرافیان اینوتجربه کرده بودن😚

زندگی من پسرمه😍هر عمل کَز خیر وشر از آدمی سَر میزند...آن عمل مُزدش به زودی پُشت دَر،دَر میزند👌🤌