dr_feloriya_hghz مدیر استارتر عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 273 عنوان مامانای مشهدی 89 بازدید | 12 پست سلام کسی پیش دکتر ایمان نژاد زایمان سزارین یا طبیعی داشته؟لطفا تجربهتونو بگید Be brave!the confident smile is the most beautiful thing on earth... 1398/07/19 | 00:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رونیکا۶۶۶۹ عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 2891 اسمشم حتی نشنیدم. اگر اطرافیانت پیشش بودن برو خدایا شکرت🙏
dr_feloriya_hghz مدیر استارتر عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 273 اسمشم حتی نشنیدم. اگر اطرافیانت پیشش بودن برو اخه من مشهد کسیو ندارم اومدم مشهد سونوگرافی شماعی ایشونو معرفی کرد خداییش تا الان خوب بودن فقط نمیدونم سزاریناش چجوریه Be brave!the confident smile is the most beautiful thing on earth...
رونیکا۶۶۶۹ عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 2891 اخه من مشهد کسیو ندارم اومدم مشهد سونوگرافی شماعی ایشونو معرفی کرد خداییش تا الان خوب بودن فقط نمیدو ... دیگه توکل به خدا. من پیش مریم تیموری زایملن کردم. از سزارینم خیلی راضیم. شماره و آدرسشو ۱۱۸ داره اگر دوست داشتی یه نسخه پیشش برو قطعا عاشقش میشی خدایا شکرت🙏
dr_feloriya_hghz مدیر استارتر عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 273 دیگه توکل به خدا. من پیش مریم تیموری زایملن کردم. از سزارینم خیلی راضیم. شماره و آدرسشو ۱۱۸ داره اگر ... اخه الان دیگ فک نکنم دکتری باشه منو قبول کنه تازه نامه سزارینم بخواد بده! Be brave!the confident smile is the most beautiful thing on earth...
dr_feloriya_hghz مدیر استارتر عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 273 دیگه توکل به خدا. من پیش مریم تیموری زایملن کردم. از سزارینم خیلی راضیم. شماره و آدرسشو ۱۱۸ داره اگر ... کدوم بیمارستان بودید؟سزارین خیلی دردناکه؟چجوریه؟ Be brave!the confident smile is the most beautiful thing on earth...
رونیکا۶۶۶۹ عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 2891 کدوم بیمارستان بودید؟سزارین خیلی دردناکه؟چجوریه؟ پاستور بودم. به شدت راضی بودم. دردش اصلا درد وحشتناکی نیست. من که همش میگفتم چرا درد ندارم. خیلی خوب بود خیییییلی خدایا شکرت🙏
dr_feloriya_hghz مدیر استارتر عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 273 پاستور بودم. به شدت راضی بودم. دردش اصلا درد وحشتناکی نیست. من که همش میگفتم چرا درد ندارم. خیلی خوب ... ممنونم Be brave!the confident smile is the most beautiful thing on earth...
*(فندق)* عضویت: 1389/01/22 تعداد پست: 36183 من فقط خانم دکتر شادیان و تو مشهد قبول دارم کار درست و متعهد وهمه چی تموم پرستارم؛ نبض احساس تو را میگیرم.
color63 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 729 سلام فندوق جان چقدر خوشحال ش۰دم فعال هست کاربراتور.من هم کاربر سال ۸۷ بود. زایمان دومم سال ۹۲ با دکتر شادیان بود یادش بخیر .اون موقع فعال های نی نی سایت بودیم یادش بخیر.
color63 عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 729 کاش میشد کاربری قبل م برگرده رمز وایمیل و....رو همه رو فراموش کردم