2777
2789
عنوان

شما از این رفتار بدتون نمیاد؟؟؟

564 بازدید | 58 پست

من وشوهرم وپسرم هروقت میریم خونه مادرشوهرم زنگ میزنه واصرار که بردارشوهر وجاریم بیان ولی وقتی اونا اونجان اصلا به ما تعارف نمیکنه چرا؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولشون کن بابا جو گیرن دیگه مادرشوهر منم همیشه اول واسه بقیه غذا میکشه بعد واسه ما ولو ک طرف کوچیکتر از ما هم باشه

اگه کسی با اومدن یه بهمنی ذوق مرگ نشه😊مطمئن باش بعد رفتنش دق مرگ میشه🤪

بستگی به رفتارش داره 

اگه زنگ میزنه که اونا بیان اونا رو بیشتر تحویل بگیره و منو بیمحل کنه بدم میاد

دوران دبستان یه سریا مامور آبخوری بودن زنگ تفریح که تموم میشد دیگه نمیذاشتن کسی آب بخوره این شمربازیا چی بود آخه😂 

ما برای خواهرشوهرم اینجوریه. هروقت ما بریم اونا هستن هروقت اونا باشن ما نیستیم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ولشون کن بابا جو گیرن دیگه مادرشوهر منم همیشه اول واسه بقیه غذا میکشه بعد واسه ما ولو ک طرف کوچیکتر ...

مادرشوهر منم به ترتیب غذا میکشه میزان غذا تو بشقابا کاملا با هم متفاوته 

اخه چرا اینطوریه باورتون نمیشه دو ماه زایمان کرده هر روز میره بهش سر میزنه جاریمو میگم بعد یه شب در هفته میاره پیش خودش!!!! شوهر خودم خیلی باحالا برای هر لحضه بچش هدیه میده برای ختنه یه هدیه برای تعیین اسم یه هدیه برای....