2777
2789
عنوان

چجوری بفهمم دوسم داره یا نه؟

397 بازدید | 20 پست

بچه ها من با یه پسری دوستم و خیلی دوسش دارم. چند روز پیش فهمیدم که باید برای دانشگاه بیام یه شهر دور از شهر خودمون.الانم اولین شبیه که تو خوابگاهم.به جز سختیای دوری از خانوادم و خونمون و شهرمون، مشکل دیگه ای که دارم و نمیتونم یه لحظه هم بهش فکر نکنم همین دوست پسرمه. الان که من اومدم اینجا، قراره چی پیش بیاد...بچه ها من انقدر تو موقعیتای مختلف چه وقتی که پیشش بودم چه پشت تلفن، سر هر موضوعی گریه کردم(کلا خیلی حساسم) که دیگه حس میکنم گریه کردنم براش عادی شده. امشب اولین شبیه که تنها تو یه شهر دور میمونم و تلفنی داشتیم حرف میزدیم من گریه میکردم هم بخاطر جدایی از خانوادم هم دوری از خودش،ولی اون زیاد توجهی نکرد و بعدم گفت میخواد بره شام بخوره و بعدم با دوستاش بره بیرون.البته با لحن بدی نگفت.خیلی وقتا ام همش بهم میگه که دیگه در حد من نیست و لیاقت منو نداره و میگه میری دانشگاه با پسرای بهتر دوست میشی و این حرفا...‌ اینا بهونست بنظرتون یا واقعا همچین حسی داره؟  کلا حس میکنم اونقدری که من دوسش دارم دوسم نداره.الانم نمیدونم با این همه فاصله چیکار کنیم😭😢  چیکار کنم بچه ها؟😢 خیلی دلم گرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قصد ازدواجه یا فقط دوستی؟

اگر قصد ازدواجی نیستین زیاد خودتو درگیرش نکن به اینده فکر کن

چه رشته ای میخونی ؟

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست / انقدر سیر بخند که ندانی غم چیست

اگه میگه تو دانشگاه پسرای بهتری هست احتمالا دوست نداره چون تجربه داشتم

اگه براش خیلی مهم بودی وقتی گریه میکردی اون ناذاحت میشد حتما بس که جلوش گریه کردی دیگه دوست نداره در واقع ارزش خودتو پابین آوردی

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏
قصد ازدواجه یا فقط دوستی؟ اگر قصد ازدواجی نیستین زیاد خودتو درگیرش نکن به اینده فکر کن چه رشته ای ...

قصد من فقط دوستی بود ولی خب دوسشم دادم.ولی سنم کمه برای ازدواج و شرایط اونم اصلا خوب نیس از هیچ لحاظ. ولی خب اون خیلی وقتا حرف ازدواجم میزنه.

پزشکی میخونم.یعنی قراره بخونم.تازه شروع شده ترم اولم.

این دوری خیلی اذیتت میکنه و اینجورم که معلومه بیشتر تورو اذیت میکنه

یه مدت با خودت راه بیا. دیگه وضعیه که پیش اومده با عذاب دادن خودت چیزی درست نمیشه

به فال نیک بگیر. همون یه آدم توی دنیا وجود نداره که. شاید قسمت این باشه دور بشی شاید فراموش بشه شاید به خواست خدا قسمت بهتری سر راهت بیاد

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.
یعنی چیکار میکنه؟ وقتی انقدر فاصله داریم از هم

همش بهت زنگ میزنه حالتو میپرسه اگه واسه ازدواج بخوادت همش میگم یه وقت ولم نکنیا!

به اینا نگاه کنید 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه می کنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😂‏
اگه میگه تو دانشگاه پسرای بهتری هست احتمالا دوست نداره چون تجربه داشتم اگه براش خیلی مهم بودی وقتی ...

نمیدونم....😭  میگه این که توقع داشته باشم باهام بمونی خیلی خوش خیالیه و اینا...میگه در حد من نیست

نمیدونم....😭  میگه این که توقع داشته باشم باهام بمونی خیلی خوش خیالیه و اینا...میگه در حد من ن ...

نمی دونم شاید واقعا خودشو در حدت نمی دونه