2777
2789
اوووف امام حسین خودش کمک همه بشه.چقدردلم کربلامیخوادمنم.😪

ترافیک خیلی شدیده الان داداش من از صبح تا حالا هنوز به مرز نرسیدن فکر کن دارن بر میگردن ،باهاشون تماس داریم میگه کسی نیاد وحشتناک شلوغه

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترافیک خیلی شدیده الان داداش من از صبح تا حالا هنوز به مرز نرسیدن فکر کن دارن بر میگردن ،باهاشون تما ...

واقعا؟؟دارن برمیگردن؟چه حیف,ازکدوم مرز رفتن؟مال مابرامشهد ازشلمچه ام میتونیم وهم مهران

واقعا؟؟دارن برمیگردن؟چه حیف,ازکدوم مرز رفتن؟مال مابرامشهد ازشلمچه ام میتونیم وهم مهران

از شلمچه رفتن دارن بر میگردن 

خیلی از اشناهامون برگشتن میگن فوق العاده شلوغه هوا خیلی گرمه 

اخبار استانمون هم گفت پنج شنبه جمعه خیلی شلوغه اگه بتونن شنبه یک شنبه حرکت کنن فکر کنم راحت تر برسن اینجوری چند ساعت معطل میشن

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
از شلمچه رفتن دارن بر میگردن  خیلی از اشناهامون برگشتن میگن فوق العاده شلوغه هوا خیلی گرمه&nbs ...

وای عجب,یعنی مگه میشه شنبه ارومترشه؟!اخه نزدیک اربعینه.میخواستن فرداحرکت کنند.موندیم.

ایشالله امام حسین هیچ کسودست خالی برنگردونه

چراا؟؟🤔

بخاطر اینکه بیش از یه هفته‌س ک بعضی شهرای عراق تظاهراته!

بخاطر اینکه بیش از صد تا کشته داده همین اعتراضات مردمی‌ش!

بخاطر اینکه یه سری ایران رو عامل سرکوب مردمش میدونن

و عراقی‌ها اعلام کردن ب زائران ایرانی خدمات نمیدن دیگه!

وای عجب,یعنی مگه میشه شنبه ارومترشه؟!اخه نزدیک اربعینه.میخواستن فرداحرکت کنند.موندیم. ایشالله امام ...

انشالله که به سلامتی میرسن 

مهران که امشب گفتن زائرها رو اسکان میدن تو شهر ها 

شلمچه که نزدیک ما هست هم وضع همینه طرف عراق امکانات نیست گفتن شاید از فردا اتوبوس اضافه کنن

اره روزهای اخر مرز شلمچه خلوت میشه بیشتر در حال برگشتن هستن

داداش من از غروب گفتن نزدیک مرز هستیم هنوز نرسیدن مرز