2777
2789

من خودم بدترین روز زندگیم روزی بود که با دوست پسرم آشنا شدم😫😫😫.......و بهترین روز زندگیم روزی بود که عقد کردم😍😍

حالا شما بگید

آقایی خیلی دوست دارم😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترینش روز زایمانم 

بدترینش ..تازه نامزد کرده بودم دوست پسر سابقم مزاحم میشد شوهرم فهمید 😑

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗

بدترینش روزی که دکترگفت دخترت مریضه...بهترینشم روزی که رفت پیش دبستانی 😍

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃

بدترین روز خبر مریضی مامانم

بهترین روز دیدن سوهرم بعد سه سال 

بدنیا اومدن پسرام همون لحظه تولدشون

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

بدترین زیاد داشتم

بهترینم یادم نمیاد شاید نداشتم😕

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

بهترین روز زندگیم هنوز نرسیده 

بدترین روز زندگیم شب عروسیم بود 

عشق یعنی منتظر دو جفت پای کوچولو باشیم.     ارزو میکنم این روز رو با تو ببینم             عشقــــ جانــم   

من بهترین روزم آشنایی باهمسرم🥰🥰

بدترین روز.. نمی تونم بگم اما خیلییی بده  

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

من هر دو رو تو یه اتفاق تجربه کردم؛

این قضیه، مربوط به سالها پیشه؛

چند تا خانواده بودیم، رفتیم مشهد

یه مینی بوس دربست گرفتیم‌ رفتیم و زیارتمونو کردیم‌ و تو راه برگشت،  از شهر زیبای گرگان باید عبور میکردیم.

حدودای‌ عصر بود که رسیدیم نزدیک گرگان، تصمیمی اتخاذ کردیم مبنی بر اینکه عصرونه رو تو یکی از پارکای شهر سِرو کنیم.

تو کمربندی، یه نونوائی سیّار پیدا شد، لب جاده توقف کردیم و مردا رفتن نون بگیرن، و در این اثنا، یه ماشین باریِ سنگین، از پشت اصابت کرد به‌مینی بوسمون.

و ماشین رو ازین سمت جاده، پرت کرد اونورش.

تصادف مهیبی بود، به طوری که تو شبکه ی استانی گرگان هم بهش پرداخت شد.

خواهر کوچیکم اون زمان، ۴۰ روزه بود، خدا شاهده وقتی بردنمون بیمارستان، حتی یه خراش کوچیک هم برنداشته بود، در صورتی‌که از عقب مینی بوس تا جلوی مینی بوس پرت شده بود.

میخوام‌ اینو بگم؛

واسه پروردگار متعال، هیچ چیزی غیر ممکن نیست، اگه بندگانش بهش توجه کنند.

و  اگه ما خدا رو فراموش نکنیم، همیشه مارو در سایه ی الطافش نگه میداره.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

بدترین روز تا الان...فوت‌مامان و داداشم بود

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بهترین روزم روزی بود که برای اولین بار دست عشقم تو دستم بود چقدر صمیمی بودیم چقدر همو میخواستیم هییی یادش بخیر بدترین روزم ازدواج با همسرم با اجبار پدرم الان از همسرم راضیم ولی دوستش دارم عاشقش نیستم😢😢😢

یه کاسه شراب باشه من باشم و تو،توازلب کاسه نوشی ومن از لب تو

بدترین خاصی نداشتم 

بهترینم روز عقدم با عشقم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊