2777
2789
عنوان

موی زیرپوستی پاهام به شکل دون دون

2034 بازدید | 19 پست

میشه کمکم کنید؟پاهام موی زیرپوستی داره کمی التهاب هرکاری میکنم خوب نمیشه,دون دون هایی روی پوست دارم که وقتی دقت میکنم داخلشون سیاهه همون مو که برگشت خورده داخل پا,چیکارش میشه کرد؟میخوام پاهام صاف بشن    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم با ژیلت هم اپلاسیون این مشکل داشتم و افتضاح شده بود. آخر لیزر کردم و واقعا راحت شدم.  لیف کنفی بزن بعدش لوسیون بزن ولی درنهایت باید موها خارج کنی ییکم فشار ولی جاش میمونه اگر زیاد فشار بدی نن چندتاشو که اونموقع ها خارج نکردم بزرگ شده بود شبیه کیست و جاش موند

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
من هم با ژیلت هم اپلاسیون این مشکل داشتم و افتضاح شده بود. آخر لیزر کردم و واقعا راحت شدم.  لیف ...

با لیزر هم جاهاشون نرفت؟مال منم جاهاشون مونده

چندجلسه لیزر کردی؟الان کلا موهات رفتن؟

لیف کنفی همون که شبیه کدو هستش؟

من هم با ژیلت هم اپلاسیون این مشکل داشتم و افتضاح شده بود. آخر لیزر کردم و واقعا راحت شدم.  لیف ...

من خارج میکنم تا جایی که بتونم ولی لک میندازه اخه پاهام,به نظرت با لیزر راحت میشم از لک هایی که جا گذاشتن؟لوسیون چی خوبه؟میشه جواب همه سوالامو بدی ممنون میشم

وقتی رفتی لیزر بهت گفت که باید خارج میکردی یا چی؟چندجلسه رفتی و الان که جلساتت تموم شدن بازم موی زیرپوستی داری؟

با لیزر هم جاهاشون نرفت؟مال منم جاهاشون مونده چندجلسه لیزر کردی؟الان کلا موهات رفتن؟ لیف کنفی همون ...

اره با لیزر موها میره جلسه ها بستگی به موهات داره. پاهام سه جلسه رفتم الان درنمیاد دوماه یکبار میرم معمولا هفت جلسه تمام. بیکینی و زیر بغل و.... شش جلسه رفتم اوکی شد پارسال امسال رفتم یادآور یه جلسه. برا جاهاشون کرم داده واینکه با کیسه و سفیداب اروم بدنو میشورم. لیف کنفی اره جنس همون کدو لیفی

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
من خارج میکنم تا جایی که بتونم ولی لک میندازه اخه پاهام,به نظرت با لیزر راحت میشم از لک هایی که جا گ ...

باید خارج بشه. سه تاشو خارج نکردم چرک کردبزرگگگ و جاش بدجور موند. من واقعا هم با ژیلت هم موم زیرپوست شده بود خود دکتر بهم گفت برو لیزر. برا حاهاشون کرم میده بهت.