2777
2789
عنوان

بچه ها از تهران چطوری برم قزوین؟!

6825 بازدید | 20 پست

دوستان کسی اطلاع داره سواریهای تهران قزوین در پایانه آزادی برنامه کاریشون چطوریه؟! همیشه هستن؟! کرایش چقدره؟! چند ساعت راهه؟!

آره هميشه هستن اتوبوس هم داره براي قزوين اول ترمينال واميسن 

مرسی عزیزم

راستش با تاکسی راحت ترم

چون میخام زود برسم و کارمو انجام بدم و برگردم

تاکسی ترمینال هست دیگه؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره هميشه هستن اتوبوس هم داره براي قزوين اول ترمينال واميسن 

هميني كه دوستمون ميگفت صحيح ميباشد كرايه ش هماحتمالا بين ٢٠ تا ٣٠

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد
مرسی عزیزم راستش با تاکسی راحت ترم چون میخام زود برسم و کارمو انجام بدم و برگردم تاکسی ترمینال هس ...

آر ه هميشه هستن من دانشگاه ميرفتم قزوين راحت هميشه در دسترس بودن با تاكسي ١ ساعت ٤٥ دقيقه اي ميرسي

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....
هميني كه دوستمون ميگفت صحيح ميباشد كرايه ش هماحتمالا بين ٢٠ تا ٣٠

مرسی عزیزم

خیلی ممنونم از راهنماییت

برگشتن هم که اکی هست؟! یعنی از اونطرفم ساعت ۴ اینطورا ماشین هست به سمت تهران؟!

آر ه هميشه هستن من دانشگاه ميرفتم قزوين راحت هميشه در دسترس بودن با تاكسي ١ ساعت ٤٥ دقيقه اي ميرسي

مرسی عزیزم

برگشتن هم راحت تاکسی گیر میاد؟! مثلا ساعت ۴ اینا؟!

همیشه هستن کرایشو نمیدونم ولی میدونم زیاد نیس، اگه بخوای امروز بری ترافیکه دیرتر میرسی در کل فکر کنم دو ساعته برسی

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃
همیشه هستن کرایشو نمیدونم ولی میدونم زیاد نیس، اگه بخوای امروز بری ترافیکه دیرتر میرسی در کل فکر کنم ...

نه 

امروز نمیرم

هفته دیگه میرم

وسط هفته

مرسی از راهنماییت

مرسی عزیزم خیلی ممنونم از راهنماییت برگشتن هم که اکی هست؟! یعنی از اونطرفم ساعت ۴ اینطورا ماشین هس ...

اونورم همیشه ماشین هست

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃